Bügelperlen patronen

met de Bügelperlen patronen Download software voor de fans van de Deense parels pret komt te uw computer thuis. Met behulp van de kleine programma om foto's op motieven voor Bügelperlen repurpose af te drukken. De applicatie richt zich precies op deze taak en eenvoudig te bedienen.

Bügelperlen patroon te downloaden voor de fans van Bügelperlen

Het bereik van Leisure Software om gratis te downloaden kon nauwelijks meer kleurrijk. Dit programma gemaakt door CAD-KAS is een absolute niche product dat specifiek gericht is op alle Bügelperlen- en handwerk fans. Door het downloaden van Bügelperlen patronen gebruikers de mogelijkheid om Bügelperlen personaliseren. Dat wil zeggen, de tool stelt de gebruiker in staat om dit te doen, de voorbereiding van uw eigen foto's, kunnen ze worden gebruikt als sjablonen om kralen fuseren.

Bügelperlen patronen Download

Leisure programma animeert de Bügelperlen-craft Hype

Degenen die kan niet zo goed herinneren die kleine kralen, hier is een kleine Bügelperlen-onderwijs: zekering kralen ontwikkeld door het bedrijf Hama. Ze zijn van plastic en cilindrisch met een gat in het midden. De kunststof korrels, die in verschillende maten en kleuren te combineren met een pen plaat in verschillende vormen en patronen. De onderwerpbeelden worden vervolgens gestreken (a bakpapier ertussen plaats), zodat de korrels met elkaar verbinden en de pen plaat kan worden verwijderd. Vooral in de jaren tachtig en negentig Bügelperlen waren een populaire ambachtelijke leuk voor kinderen. Wie is nog steeds vervallen deze Pearl modellering, kunnen nu overgaan tot de volgende fase met zekering kralen patroon. Het programma privé-foto's van familie en vrienden kunnen worden gebracht om kralen fuseren.

Bügelperlen patroon brengt persoonlijke foto's op Bügelperlen

Het downloaden van Bügelperlen patronen kunnen worden uitgevoerd op alle Windows-besturingssystemen. Aangezien de tool is niet eens een MB, het downloaden en installeren worden gedaan in een mum van tijd. Wanneer u het programma opent, heeft de gebruiker een zeer eenvoudig gehouden, unexcited oppervlak. Alle functies van de software zijn direct zichtbaar en intuïtief. de gebruiker wil graag een foto motief te gebruiken voor een Bügelperlen, kiest hij de juiste afbeelding eerst op de harde schijf uit. Hij bepaalt dan de grootte van het onderwerp en besluit op een bepaalde parel.

Methoden van kleur conversie in recreatieve functie

Voor de kleur conversie, de fabrikant raadt u aan de instelling _ De best passende Farb_, die ook standaard is ingesteld te kiezen. Dit zorgt ervoor dat de software selecteert kleuren altijd het beste geschikt is voor het onderwerp. Er is de methode dithering. Hier Bügelperlen patroon probeert de kleuren te kiezen, zodat vloeiende overgangen optreden. Voor de kijker, zouden de kleuren van aangrenzende kralen van een kleur te mengen. Het nadeel is dat er geen gladde oppervlakken ontstaan. Het programma heeft ook een handige preview-functie om het resultaat te zien van tevoren. Daarnaast lijken ook de kleur nummers daar, dat maakt het makkelijker om te zoeken naar een bepaald geluid. Individuele motieven op Bügelperlen Het downloaden van Bügelperlen patroon is de moeite waard alleen voor de liefhebbers van plastic kralen. Gebruikers die sleutelen in hun vrije tijd of met hun kinderen met zekering kralen in staat zal zijn om volledig nieuwe en individuele motieven te creëren met dit programma.

Beperkingen van Bügelperlen patronen

In de demo-versie verschijnt het woord "demoversie" meerdere malen op de band kralen patroon.

map
Adblock
detector