met de Wind mobiele app Surfer mag niet jagen de perfecte golf en paragliders nooit meer staan ​​met gevouwen paraplu op een helling zonder wind. Het weer app voor lucht- en watersport evalueert gegevens van meer dan 4000 weerstations en zorgt voor een nauwkeurige prognoses voor meer dan 15.000 plekken. Alle locaties kunnen worden weergegeven op Google Maps en straal zoeken kunt spontane trips en verhuizing.

Windfinder app voor natuurlijke atleten

Voor degenen die een beroep doen op natuurlijke krachten aan zijn hobby moet nauwkeurig weer waarden. De meeste programma's voor weersvoorspellingen geven een goed overzicht voor de dag en min of meer betrouwbare weersvoorspelling. Terwijl dat is genoeg echt voor het kiezen van de juiste bovenkleding, maar veel atleten niet voldoen aan deze specificaties.

De wind Finder app is speciaal ontworpen voor kitesurfers, windsurfers, surfers, zeilers en paragliders. Naast de gebruikelijke informatie over de temperatuur en bewolking, Android applicatie biedt actuele metingen en voorspellingen voor de beweging van lucht en watermassa's.Wind mobiele app

Windfinder maakt nauwkeurige informatie over wind en golven

De Weer-app is gespecialiseerd in de meest nauwkeurige weergave van de deining en de wind voorwaarden.

In aanvulling op schema van de werkelijke metingen een weerbericht in periodes van drie uur elk zal worden aangeboden. De uren nauwkeurige voorspelling is beschikbaar in de Pro-versie, die kunnen worden gekocht voor € 1,59 binnen de app. In de uitgebreide versie van de commercials, die anders over de bodem van het scherm draaien geëlimineerd.

Per periode wordt de gemiddelde en maximale windsnelheid aangegeven. Een pijl en graad specificaties staat de exacte windrichting.

Ook de deining voorspeld maximale nauwkeurigheid. De Android aanvraag worden zowel de hoogte als de golfperiode. Even nuttig is de indicatie van de getijden. De staat van de getijden is te zien in één oogopslag en zorgt voor watersporten alle nodige informatie over het waterpeil.

Weer met gemeten waarden van uw keuze

Afhankelijk van de sport snelheden en hoogtes in knooppunt mijl, kan meter of voeten worden gegeven. Zodra je wennen aan de terminologie, genoeg voor een paar nummers om een ​​compleet beeld van het weer te vormen.

Dus niemand heeft om de waarden die gebruikers de vorm van de presentatie van de metingen in de wind mobiele app gratis kunt selecteren om te zetten. Even voor de windkracht km / h, m / s, mph en Beaufort zijn met kn, vijf verschillende eenheden om uit te kiezen.

Windfinder App units

Wie wil één keer om een ​​ruw idee te krijgen kan worden gebaseerd op de kleur van de app. De ontwikkelaars hebben gekozen voor een kleur schaal voor alle waarden van het kan worden geïdentificeerd gunstige weersomstandigheden. Zodra je wennen aan de verschillende geluiden die kleurcodering is heel behulpzaam.