3D modelspoorbaan club 2023

3D modelspoorbaan club

met de 3D Model Railroad Studio Download kunnen fans van modelbanen hun routes plannen op de computer in 3D en realistisch gesimuleerd. Zodat nieuwe routes snel kunnen worden getest voor de uitvoering ervan. Inclusief modelbouwers zie de brede waaier van hobby-software, een programma dat speciaal is aangepast aan hun behoeften.

ontwerp met 3D modelspoorbaan club Download spoorlijnen

Met het downloaden, gebruikers krijgen een even functionele en onderhoudende model Program. De software kan op Windows Vista, Windows 7, 8 en 10. Figuur worden geïnstalleerd. 256 dit is een DirectX 9-compatibele grafische kaart met min. MB RAM nodig. Ook vrij geheugen alleen om ten minste 172 MB installeren, voor gebruik moet ook ten minste 300 MB vrije schijfruimte beschikbaar zijn. Een internetverbinding is alleen nodig voor de betaalde activering via licentiesleutel. De navigatie van het programma is aangepast en de betegelde uiterlijk van Windows 8 goed bediend via touch screens. zijn in de standaardversie meer dan 5000 tracks en componenten inbegrepen. Er is ook een selectie van nummers, die zelfs ervaren modelbouwers kunnen inspireren. Er is ook een community waar je kunt aanmelden bij de fabrikant. Er hobbyisten delen hun ideeën en hun mooiste spoorweg modellen te presenteren.

3D Model Railroad Studio Download

3D-model trein club voor beginners en gevorderden

Het downloaden van 3D-modelspoorbaan club is de moeite waard voor zowel fanatieke fabriek ingenieurs, maar ook voor de model-beginner. Nieuwkomers in het model kan de vele templates te gebruiken en voel je een weg naar grotere projecten. De tool biedt ook een goede Overzicht van de benodigde materialen. Geavanceerde kan volledig het ontwerpen van nieuwe landschappen en beginnen met simulaties van spoorbanen. Dus ambitieuze systemen kan volledig worden gepland of verfijnd in detail. In de computer kunnen speciale effecten worden toegevoegd zoals brand, met inbegrip van rook, sneeuw, wolken, en soortgelijke elementen. zelfs een Rijden simulatie vanuit het perspectief van Lockführers mogelijk.

  Kleurplaten bloemen

3D Model Railroad Studio Download Lockführer

Hobby software met perspectief

De componenten kunnen worden gemaakt tussen gebouwen, spoor, weg, landschap, lucht en water. Dus alles kan uit de nostalgische treinstation in het idyllische platteland van de pittoreske haven of zelfs een moderne luchthaven te bouwen. de Het leggen tracks is bijzonder zorgvuldig gepland. Verzamelaars kunnen het juiste spoor te selecteren en de spoorbreedte. Een event management omvat zowel de logische bewerkingen, alsmede een variabel systeem voor meters en staten. Na gebruikers kunnen hun resultaten deze gebeurtenissen te exporteren als een HTML of XML-bestanden en hebben dus een Een lijst van alle benodigde onderdelen klaar.

3D Model Railroad Studio Download spoorplan

Beperkingen van 3D modelspoorbaan club

  • beperkt tot 150 voorwerpen per plant
  • Geen eigen componenten
  • Geen Online Sharing & externe programma’s
map