met de Excel League Wedden Game Download Beheer voetbalfans hun eigen weddenschappen gemeenschappen met vrienden of collega's op kantoor. De gratis Excel-werkblad berekent niet alleen de scores van de deelnemers, maar op basis van de resultaten en de huidige tabellen van ondersteunde competities.

Excel Bundesliga voorspelling game download voor voetbalfans en deskundigen

In detail zijn dit in Excel League Betting Game in aanvulling op de drie hoogste Duitse liga's, de belangrijkste buitenlandse competities. Hier, laat Tips voor games van de Engels Premier League, Ligue 1 in Frankrijk, de Spaanse La Liga, Eredivisie Maak onze Nederlandse buren en de Turkse Superlig en te evalueren.

Afzonderlijke Excel-tabellen voor de grote Europese competities

De evaluatie van het advies gaat uit van een aparte Excel-spreadsheet, dat is gevestigd in het ZIP-bestand van de League Betting Game Download. Hiermee wordt de prognoses van de andere spelers en berekent automatisch de rangorde van Tipper. Macro's moet worden ingeschakeld in MS Excel de tabellen correct geopend.

Excel League Wedden Game Download

Het syndicaat is bepalend voor de punten zelf toegekend

Voor elke competitie is er een apart Excel-bestand als een loterij ticket. Volgens de bestelling, kan elke speler een loterij ticket te maken en daarin worden verdeeld vóór het seizoen of zelfs op het seizoen plaat zijn eigen tips. Het syndicaat stelt de punten voor de juiste picks, corrigeren of Goal Verschillen geen tikfouten neiging zichzelf. Standaard, drie punten voor het juiste resultaat, twee punten voor het correct geraden doelsaldo en ten minste één punt voor een correct resultaat zal worden toegekend. Extra punten kunnen desgewenst worden toegekend, bijvoorbeeld voor het correct voorspeld kampioen of gedegradeerd.

Elk aantal spelers deelnemen aan de voorspelling spel

Er is geen limiet aan het aantal spelers in het syndicaat. Een spel leider zal de loten te ontvangen en de evaluatie door middel van een extra gemonteerde bestand voordat. Voor de tip evaluatie wordt gestart, selecteert de gebruiker de competitie en eventueel de map waar de loten worden opgeslagen veranderen. Een registratie van het spel resultaten in de zwembaden coupons is niet vereist. De resultaten worden automatisch gekopieerd in de evaluatie in het totoformulieren en bepaalt de punten van elke speler scoorde.

Excel League Wedden Game aangedreven voetbalfans met vele statistieken

Ook Statistische vrienden een partij wordt aangeboden met diverse statistieken over de respectieve getypte competitie. Onder andere de huidige Bundesliga tafel heen en weer ronde tafel, evenals de Home and Away tafel in de spreadsheet "Bundesliga tafel" berekend. in de "kruistafel" voetbal vriend vind je alle wedstrijden gespeeld te nemen en ontvangt tevens een evaluatie van het aantal Home and Away overwinningen en de loting uitgaande batches. De doelpunten van alle games en elk spel zijn berekend, alsmede de frequentie van de individuele resultaten. het werkblad "fever chart" de gebruiker kan aanwezig zijn het gehele verloop van het seizoen één of twee teams uit de 1e tot de 34e speeldag. Tal van andere sportprogramma's zijn beschikbaar in onze software catalogus gratis te downloaden.