stappenteller App

de stappenteller App geeft aan hoeveel men heeft per dag verplaatst. Vanuit de applicatie berekent de verbrande calorieën en gemorste afstand.

weet met de stappenteller app hoeveel je loopt

De meeste mensen bewegen relatief weinig in het dagelijks leven. Het gaan werken is bedekt met de auto of het openbaar vervoer en na acht uur op de computer waarop u de nacht door te brengen op de bank. Maar wie is meer op de weg, vaak overschat de afgelegde afstand.

Met de stappenteller app gebruikers kunnen gemakkelijk bijhouden hun werkelijke dagelijkse activiteiten. De Android-app maakt gebruik van ingebouwde bewegingssensoren in de smartphone en heeft geen extra hardware nodig.

stappenteller App

Eenmaal geïnstalleerd, zal de applicatie net begonnen en je rende weg. Hiervoor moet het mobiele apparaat niet in de hand gehouden, zelfs in je broekzak, jaszak of handtas worden opgenomen onderzoeken afgerond stappen van de app. de gevoeligheid van de stappenteller verschillende instellingen kunnen worden gekalibreerd zodat noch weggelaten stappen of onbedoelde bewegingen worden geteld als stappen. Op deze wijze is een nauwkeurige registratie van de activiteit mogelijk is.

Stappenteller en fitness app in een

De gemorste stappen toont de app in een handig overzicht. Hier kunnen gebruikers hun beweging en totale activiteit tijd te volgen op een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis. Voor visuele presentatie gebruikers zijn 14 verschillende thema's beschikbaar.

Stappenteller App Themes

Met de juiste instellingen draaide de stappenteller in een fitness-app. Geven gebruikers hun leeftijd, geslacht, gewicht en paslengte kan de stappenteller toepassing verdere beweging te berekenen.

Met deze ingangen worden de gemorst afstand en de gemiddelde loopsnelheid getoond. Ook de calorieën die werden verbrand door de opgenomen video worden weergegeven. Hoewel deze zijn nog slechts een ruwe benadering van het werkelijke verbruik, kunnen ze goed dienen ter oriëntatie.

Ten eerste: Wie heeft nooit de kwestie van sport, het calorieverbruik en de oefening wordt aangepakt, zal waarschijnlijk versteld staan ​​hoe laag blijken deze waarden.

Batterij sport applicatie voor Android smartphones vriendelijke

Ondanks de permanente registratie, de stappenteller app ontwikkeld voor de batterij killer. De Android applicatie heeft een energiebesparende modus in de bagageruimte. Hierdoor langere levensduur batterij volgens de fabrikant betrekkelijk 90 minuten, maar vermindert de nauwkeurigheid van de opname.

Wie wil er niet te doen zonder de precisie die de slaapstand kan activeren. Hier, de app uit bij stilstand en springt tot de volgende continue beweging en verwacht gewenste onderzoeken afgerond treden hoog. Een klein icoon bovenaan het scherm altijd op de hoogte of de aanvraag momenteel actief.

map
Adblock
detector