de Bundesliga live voetbal App, vroeger "Football radio app"Geeft voetbalfans een snel overzicht van alle live-resultaten van de actuele gebeurtenissen op het groene gazon. Een live ticker onthult onmiddellijk wanneer een doelpunt wordt gemaakt of de scheidsrechter floot voor een penalty en heeft een speler van het plein gericht.

Bundesliga live voetbal app presenteert de scores van alle voetbalcompetities

Football Radio Live-Ticker toont de huidige Scores van de 1. en 2. Bundesliga, de 3e competitie, de DFB Cup, de Europa League en de Champions League op de Windows-pc op smartphones en tablets. Het voetbal app 8 en 10, evenals Android en iOS beschikbaar in versies voor Windows en presenteert een live tafel, zodat u meteen na elke omgevallen hek kan opzoeken van de commode dag van het spel.

Bundesliga live voetbal App

Scores, tabelruimten en game live evenementen altijd in beeld

Het is deze snelle overzicht van alle live tussenstanden onderscheidt de Bundesliga live voetbal App. Voetbalfans zullen één doel niet missen en vinden geselecteerde games in de Game Details extra materiaal zoals video's van persconferenties, interviews met spelers en coaches, maar ook verwijzingen naar de stemming van de fans'. Het voetbal app laat ook zien wanneer en op welke TV-zender een wedstrijd live zal worden uitgezonden.

De 10 grootste Duitse voetbal faillissementen

De 10 grootste Duitse voetbal faillissementen

Wat waren de 10 grootste Duitse voetbal mislukkingen in de WK en de Champions League? We tonen de legendarische voetbal rampen op YouTube!

View Gallery

Actieve steun van "eigen" vereniging

Ten eerste, de gebruiker selecteert eenvoudig zijn favoriete club en kan actief ondersteunen hem op dag van de wedstrijd. Het spel kan in detail besproken worden door de toegang tot sociale netwerken met andere voetbalfans. Bij de check-in functie, de gebruiker vrienden en collega's laat zien welk spel hij ziet er gewoon bij en voor welke club hij houdt zijn vingers gekruist. Daarnaast onthult de check-in van het voetbal fans ook, die club heeft de grootste fan blok Meeste fans zijn op dit moment in de 1. Bundesliga Bayern München, Borussia Dortmund, Schalke 04, Hamburger SV en Eintracht Frankfurt in de Bundesliga 2 de eerste FC Nürnberg, Fortuna Düsseldorf, Kaiserslautern, St. Pauli en Eintracht Braunschweig. In de 3. Liga Dynamo Dresden, Hansa Rostock en Arminia Bielefeld, Energie Cottbus MSV Duisburg te voren de ventilator blok.

Bundesliga live voetbal App Reacties

raden interessante games vrienden

Wie ziet er bijzonder interessante games, ze beveel zijn vrienden via Twitter, Facebook, SMS en e-mail. Heel populair en de benoeming van vrienden en andere fans "heroes", Op deze manier bent u altijd op de hoogte van welke games ze het bekijken bent en wat speciale evenementen van het spel dat ze commentaar geven.

De Bundesliga Voetbal Live app presenteert voetbal statistieken van alle soorten

De Bundesliga Voetbal Live app zorgt voor een automatische back-up van uw eigen instellingen. Liefhebbers van voetbal statistieken zullen blij zijn met een gedetailleerde lijst van alle scorers, gele en rode kaarten, en de vervanging van de spelers en de straf. Alle aankomende games van de favoriete club en de tafel positie kan altijd te zien in een oogopslag. De snelle overzicht van de verschillende wedstrijden met live-tafel en het uitzicht groep zijn ook heel nuttig zijn om volledig op de hoogte van de nieuwste voetbalactie blijven. Andere sporten Software om gratis te downloaden, onze veelzijdige software catalogus.

Bundesliga live voetbal App Live TV