Kerstmis 2015

nog niet echt in de kerststemming? met de Kerstmis 2015 App kan helpen een beetje en in de stemming voor de viering van de liefde gebruikers. De Android-applicatie combineert een countdown tot 24 december en een adventskalender met diverse verrassingen.

Kerstmis 2015 app neemt dagelijks anticipatie

Voor degenen die werken het hele jaar door gewoon naar dit feest, want er is niets beter dan de pre-kerstperiode en de hinfiebern op de dag van de rotzooi, de app daadwerkelijk behoort tot de basisuitrusting. Dus ze maakt met slechts twee kleine elementen voor continue spanning verhogen: A aftellen en een adventskalender. Over het geheel genomen is de kerstmarkt gehouden in 2015 Android applicatie is heel eenvoudig - zonder franje, geen afleiding. Beide functies zijn toegankelijk via de home page. Voor deze, het komt met een leuke aantrekkelijke ontwerp aan uw smartphone.

Kerstmis 2015 App

X-Mas app telt de dagen

Wie weet impromptu hoeveel dagen er tot kerstavond? Geen idee? Geen probleem - gewoon de baan neemt tijdens de kerst 2015 App. Zij brengt een countdown functie die aftelt vóór 24 december. Ze begint niet pas in december of tot kort voor te wensen -die kan maximaal tot Kerstmis, de dag in de zomer of lente. Het aftellen eindigt op 24 december om precies 17 uur. Het display omvat niet alleen de dag, maar ook de uren, minuten en zelfs seconden.

Kerstmis 2015 Advent Kalender App

Kerstmis 2015 Android bevat Advent

Ongeduldig die willen liever verscheuren allemaal hetzelfde giften voor de gehele aftellen tikt om in de app, naast een klein voorproefje van de rommel. Dus de kerst app bevat ook een leuke kerst kalender. Op een prachtig winterlandschap werden 24 kleine cadeautjes uitgedeeld aan klaar een verrassing elke dag te houden van de eerste van december.

Welke verhoogt de fun factor is dat de pakketten mooie keurig in het gelid niet zomaar van de ene naar 24, maar dat ze waren kleurrijke blokjes door elkaar. Dus moet de gebruiker eerste dag op zoek naar de juiste deur - ook dit verhoogt de anticipatie.

Achter de deur Gift geheel andere verrassingen te verbergen. Bijvoorbeeld, kunnen gebruikers kijken rond de kerst ook op de beelden. Het dient ook heerlijke kerst recepten, geanimeerde afbeeldingen en quizzen.

map