Droominterpretatie app

Droominterpretatie app

de Droominterpretatie app bevat gedetailleerde interpretaties en verklaringen van zo’n 10.000 droom termen. Wie kan zijn dromen onthouden, zodat wordt het interessant te denken en dromen interpretaties en kan uitvoeren op deze manier een persoonlijke droomanalyse.

Droominterpretatie app met uitleg van 10.000 dromen

Dromen als een mentale proces van semi-slaap zijn nauw verwant aan ons denken en handelen. Zeer interessant is een interpretatie van de droom symbolen. De droomduiding wordt ook wel Oneirologie en betrokken bij activiteiten die zijn achter de ervaren in de droombeelden, acties en gevoelens. Over de interpretatie van dromen probeert symbolische berichten methodisch uit te leggen.

Droominterpretatie appIndividuele droomanalyse met de droom interpretatie app (image: tijd voor Apps / Redactie)

Droomevenementen als belangrijke informatiebron

Sigmund Freud heeft onderzocht met zijn psychoanalytische theorie, de droom gebeurtenissen als een relevante bron van informatie om de onbewuste ervaring van de mensen te verduidelijken. Hij had wetenschappelijk gesystematiseerd de oorsprong en betekenis van dromen en hun interpretatie in zijn droomanalyse.

De interpretatie van dromen app onthult interessant voor hun eigen droom events

De interpretatie van dromen App levert waardevolle informatie om meer over hun eigen droom gebeurtenissen te leren. Na opening van de app dromen een zoekvenster voor het invoeren termen pin van A tot Z te zien. Wie bijvoorbeeld kranen A, ontvangt van "paling" naar "azurite" een bedrijf van een groot aantal voorwaarden voor de interpretatie van dromen. Bijvoorbeeld, wie droomt van een adelaar leert om de vereniging te geven "Foresight, Overzicht en macht" alsmede de vraag "Wat ik nodig heb om te begrijpen om mijn innerlijke kracht leven?"

Droominterpretatie app termenDroom termen van A tot Z (Afbeelding: Geld Apps / Redactie)

Psychologische interpretatie van dromen termen

Natuurlijk, een psychologische interpretatie van elk dromen termen moet. Het volgende is een kleine selectie van droominterpretatie met het concept "adelaar": "Een adelaar in een droom geeft inspiratie en kracht. Psychologisch, de arend erop dat de dromer heeft de mogelijkheid om zijn verstand te gebruiken om succesvol te zijn. Hij neemt zijn leven in eigen handen. Hij kan ook staan ​​voor de noodzaak om te klimmen, na de vervanging van oude ideeën en opvattingen. Misschien de arend ook een verwijzing naar de noodzaak objectief te zijn en te ander oogpunt …."

Droominterpretatie app favorietenDroominterpretaties kunnen worden opgeslagen als favorieten (Foto: Geld Apps / Redactie)

sparen individuele interpretatie van dromen als favoriet

Onder de droom interpretaties, zijn sommige knoppen gezien. Wie te klikken op de ster neemt de droom interpretatie in hun eigen favorieten, en heeft dus een snellere toegang tot vaak terugkerende dromen. Bovendien kan de droom verklaring worden gekopieerd of doorgestuurd naar andere mensen. Met de plus en min knoppen, stelt de gebruiker de lettergrootte van een hele wil. Tal van andere esoterische en astrologie programma’s voor de gratis download bevat onze goed gevulde software catalogus.

map