kookboek

met gratis Cookbook Download is gemakkelijk te bereiken en zeer gemakkelijk om uw eigen recept collectie te digitaliseren. Amateur-koks kunnen hun recepten handig en altijd uit te breiden beheren. Voor het maken van nieuwe recepten instructies, ingrediënten lijsten, foto's en beoordelingen kunnen worden geïntegreerd. Daarnaast worden populaire gerechten snel gevonden dankzij categorisering.

Cookbook download voor hobbykoks en fijnproevers

Recept collecties in de vorm van kookboeken, maar ook in digitale vorm, zijn er dertien in een dozijn. Snelle maaltijden, recepten voor alleenstaanden, veganistisch koken, mediterrane keuken of gezonder koken - het aanbod is eindeloos. Vooral met betrekking tot gezonde voeding, het heeft ook het aanbod van gratis software voor voedsel & Drinking enorm toegenomen. Deze categorie omvat ook de huidige programma valt. Dit zijn echter geen kant recept collectie. Integendeel, het kookboek downloaden brengt de ideale tool om het perfecte recept eigen boek te maken. Dus het is meer een management programma dat is gespecialiseerd in het verzamelen, bewerken, en het gebruik van recepten. Hiervoor heeft het instrument wordt ook geleverd met allerlei handige functies.

Cookbook Download

Eenvoudige kookboek software met praktische beheer

De huidige versie van het kookboek downloads, die hier wordt aangeboden is geschikt voor Windows 8 besturingssystemen van XP naar Windows. De gebruikersinterface is duidelijk gestructureerd en netjes. Men voelt in een keer de belangrijkste functies zijn ofwel direct zichtbaar of geïntegreerd in de menubalk. Echter, de lay-out niet veel aandacht werd besteed aan de esthetiek. De gebruiker wordt geconfronteerd met een no-nonsense-interface op in een saai grijs. De verrassing, aangezien het oog bekende mitisst.

eten & Drinken Freeware is om een ​​eigen kookboek

Wat ontbreekt in de optiek, maar te vinden in bruikbaarheid. Ten eerste, het kookboek is helemaal leeg en wachten om te worden ingevuld door de kok. Gebruikers kunnen opslaan in een mum van tijd hun favoriete recepten met alle informatie en de structuur. Vanaf alles kan worden geïntegreerd in de lijst van ingrediënten op de beschrijving van de voorbereiding, de voorbereiding en kooktijd om moeilijkheidsgraad. Cooks kunt ook het aantal personen en variëren en beoordelingen schrijven voor het recept hier. Daarnaast kunt u nog steeds missen een vriendelijk gezicht met zoveel mogelijk beelden van de kookboek lay-out.

Cookbook menu Downloaden

Naast het creëren van het recept gegevens en het herstel is dit goed opgelost in het programma. Elk recept kan worden aangemerkt als een voorgerecht, hoofdgerecht of dessert. alle informatie kan ook worden gebruikt als een filter voor het zoeken naar een bepaald recept. Dus kunnen gemakkelijk vinden de snelste recept na het werk. Of als de ouders voor het weekend hebben aangekondigd, kan men maken in een mum van tijd op zoek naar de rechter met de beste beoordelingen. Voor de vakantie of een verrassing 3-gangen diner, kan de recepten ook gecombineerd worden zeer eenvoudig te menu's.

Import recepten en printfunctie

Indien nodig kan de recepten ook worden afgedrukt. Ook hier is het kookboek downloaden heeft een aantal leuke functies aan boord. Het beeld formaten bij het afdrukken zijn verstelbaar en de recepten worden automatisch verdeeld over meerdere pagina's. Als het gaat om het kookboek import tool is een praktische partner. Het ondersteunt gemeenschappelijke bestandstypen voor recept collecties MealMaster (MM), RezKonv (RK), Regi Dean's Recepten recept bestanden en Vineta / Jineta XML receptbestanden.

map