Stamboom voor postduiven

Stamboom voor postduiven

met de Stamboom voor postduiven Download Het leggen van duivenmelkers stambomen van hun gevederde vrienden. De shareware opgenomen in aanvulling op de voorouders en nakomelingen van de dieren en de stamgegevens van de fokker.

Stamboom voor postduiven te downloaden met geïntegreerde back-module

In dit inschrijfformulier, de kwekers en de club nummer vind je in aanvulling op de contactgegevens zoals naam, adres of telefoonnummer op zijn plaats. De records voor de duiven bieden ruimte voor relevante informatie, zoals ringnummer, geslacht en fokkers van die vogel. Daarnaast heeft de gebruiker draagt ​​de stamboom voor sportduiven hier eigen commentaar op overwinningen van de dierentuinen en andere items. Gebaseerd op de gedetecteerde duif de kweker bepaalt dan de verhoudingen. Dit proces wordt gedaan door de pedigree voor sportduiven met behulp van een lijst waaruit de geselecteerde pilots worden genomen met één klik.

Wizard fokkerij wordt aangevuld met een lijst vliegduiven die ofwel wordt gesorteerd op het ringnummer of geboortedatum en kunnen worden afgedrukt. Daarnaast is de pedigree voor sportduiven heeft zijn eigen back-module aan boord, die het harde werk van mogelijke veiligheid crash maakt. De volledige stamboom van een duif kan nauwkeurig worden afgedrukt op een DIN A4-pagina of gegenereerd als PDF. Duiven ook over het vinden manier om te lokaliseren, waarvan de ring nummers die je niet kent of slechts ten dele.

Stamboom voor postduiven Download

Beperkingen van de stamboom voor postduiven

De proef opgenomen maximaal 20 dieren.

map