Biathlon Kalender

de Biathlon Kalender Download presenteert de volledige schema van de biatlon seizoen 2016/17 en World Cup Biathlon het volledige schema. In één oogopslag alle Biathlon World Cup evenementen gaan zien vanaf de eerste race in Östersund door naar de finale in Oslo. De Biathlon kalender is in PDF-formaat en zorgt voor een snelle, ongecompliceerde opzoeken en afdrukken.

Biathlon Kalender Download: Alle evenementen op een PDF-pagina

De biatlon vrienden graag hun sport te zien op het spoor en de schietbanen. Natuurlijk, de echte fan heeft behoefte aan een biathlon schema, zodat hij een van de belangrijkste races gemist. Deze taak wordt uitgevoerd door de biathlon kalender die alle belangrijke deadlines worden opgesomd, waaronder de Wereldbeker biatlon in 2017 op een enkele pagina in een beknopte PDF-bestand.

Biathlon Kalender DownloadBiathlon kalender download: Biathlon World Cup van 08-19.02.2017in Hochfilzen. Bron: Biathlon Hochfilzen

Biathlon WK 2017 schema als PDF-bestand

De 49e wereldkampioenschappen biatlon worden gehouden van 08-19 februari 2017 Hochfilzen in Oostenrijk, die de overhand tegen de Zweedse concurrenten Östersund. Het WK zal in Kitzbühel worden gehouden voor de derde keer in Hochfilzen. Het PDF-bestand in onze download sectie toont de complete wedstrijdprogramma met inbegrip van opleiding, op nul zetten en starttijden. De data van de prijsuitreikingen zijn ook inbegrepen.

Biathlon World Cup kalender te downloadenBiathlon WK 2017 schema als een PDF-bestand met gedetailleerde informatie en alle starttijden

Individuele, sprint, achtervolging, massa start en relais

In aanvulling op de locatie en land, alsmede de data van de biatlon kalender laat zien welke individuele disciplines bij de respectievelijke raceweekends van de IBU World Cup zal worden gespeeld. Deze zijn zeer verschillend, afhankelijk van het wedstrijdterrein, variërend van individuele, sprint, achtervolging en massa-start van het seizoen, gemengd relais en enkele gemengde relais.

Biathlon World Cup schema van alle disciplines

Wie wil de volledige biatlon schema van alle disciplines met de exacte tijden van de individuele wedstrijden te lezen, kunt opzoeken dit ook in de Web App biathlon-online.de. Natuurlijk, hier downloaden kan de data van de Biathlon World Cup in Hochfilzen in Oostenrijk niet missen in biathlon kalender.

Laura Dahlmeier wordt beschouwd als grote favoriet

Wie hoort thuis in het seizoen 2016/17 in de ploeg van het Duitse team? Bij de dames schoppen Laura Dahlmeier, Franziska Hildebrand, Franziska Preuß en Maren Hammerschmid en Miriam Gössner en Vanessa Hinz en schieten op de kleine schijven. In Erik de mannen Lesser, Arnd Peiffer en Simon Schempp zijn ingesteld. In beide teams dus er zijn weinig verrassingen en het hoofd coach zal concurreren met de gevestigde gezelschap. Valt nog te bezien of Miriam Gössner weer maakt de sprong in de wereld klasse. Echter Tevredenheid gegarandeerd met top kilometerstanden, kan het zelden bevestigen de schietpartij. Heel anders Laura Dahlmeier is nauwelijks sterke zenuwen te verslaan op het assortiment en op de sporen.

De data van de Biathlon kalender 2016/17 in kort overzicht:

  • Östersund / Zweden (25 november - 4 december 2016)
  • Pokljuka / Slovenië (06-11 december 2016)
  • Nové Mesto / Tsjechië (13-18 december 2016)
  • Oberhof / Duitsland (02-08 januari 2017)
  • Ruhpolding / Duitsland (10-15 januari 2017)
  • Antholz / Italië (17-22 januari 2017)
  • Hochfilzen / Oostenrijk (WM 2017 8-19 februari 2017)
  • Pyeongchang / Zuid-Korea (27 februari - 5 maart 2017)
  • Tyumen / Rusland (07-12 maart 2017)
  • Oslo / Noorwegen (14-19 maart 2017)
map
Adblock
detector