Natuurgeluiden app

de Natuurgeluiden app speelt magische geluiden van de natuur, die perfect zijn om te ontspannen en slapen, bijvoorbeeld, rustgevende geluid van de zee of de nachtelijke geluid van krekels zijn.

Natuur geluiden app met realistische geluiden om te ontspannen en slapen

Met natuurgeluiden applicatie, kan de gebruiker luisteren naar, onder andere, spatten onweer met regen of een waterval. De natuurgeluiden in oneindige lus dan ook ontspanning, te ontspannen na een hectische dag en ook in slaap vallen waardevolle hulp.

De natuurlijke geluiden kan worden aangepast door de gebruiker. Zo kunt u bijvoorbeeld verhoging van het vogelgezang of voeg het geluid van een brandend vuur. De natuurgeluiden zijn realistisch en hoge kwaliteit. Tijdens het luisteren krijg je het gevoel van daadwerkelijk in het bos of op het strand.

Natuurgeluiden appNatuur geluiden app met prachtige klanken van het geluid van de zee tot aan het geluid van krekels (Foto: Relaxio)

Timer instellen om in slaap te vallen

In de praktijk, de geïntegreerde timer die kan worden ingesteld op twee uur, flexibel één minuut. De app wordt automatisch uitgeschakeld nadat de bepaalde periode, zodat de geluiden van de natuur gaan niet de hele nacht. De geluiden zelf zijn opgenomen in de app. Daarom is de natuurgeluiden app is ook offline gebruikt en wanneer je speelt het natuurgeluiden geen internetverbinding nodig.

Natuurgeluiden app timerInstellen timers en kalmeert de slaap (Foto: Relaxio)

Aanpasbare natuurlijke geluiden van watervallen magazijn brand

De volgende dertien aanpasbare geluiden van de natuur kan de luisteraar in de natuur zijn geluid app: Ontspannen Oceaan, Kalmerende gebied, de zomer bos, waterval, bergbossen, Windy Mountain, nightly meer, regen op gras, regen, regen op het venster, onweer, rustig 's nachts en warm kampvuur ,

Extra geluiden zoals meeuwen zingen, kwakende kikkers of onweer variëren

De gebruiker de mogelijkheid om de belangrijkste geluid als waterval, wind, brand of regen met extra details accentueren heeft zoals Gull zingen, kikker Quack, Wolf die, uilen geluiden of donder en hun voorkomen in de frequentie of volume volledig naar wens variëren telkens.

Natuurgeluiden app kampvuurKnetterend kampvuur met het gehuil van wolven en uilen ruis (image: Relaxio)

map
Adblock
detector