Biathlon World Cup kalender

Biathlon World Cup kalender

de Biathlon World Cup kalender te downloaden omvat de volledige biathlon schema 2015/16. Alle Biathlon World Cup gebeurtenissen in het huidige seizoen, de opener in Östersund tot voltooiing in Khanty-Mansiysk op 20 maart in Rusland zijn beschikbaar voor snelle referentie en print in biatlon kalender als een PDF-document.

Biathlon World Cup kalender downloaden: Biathlon schema met alle competities als PDF

Eindelijk biatlon! De Biathlon kalender toont aan drie zijden in een beknopte PDF-bestand de volledige biatlon schema met alle starttijden van de individuele wedstrijden. Met de Biathlon World Cup kalender Download het Biathlon vriend miste een van de spannende WB-wedstrijd in Ostersund, Hochfilzen, Pokljuka, Oberhof, Ruhpolding, Antholz, Canmore, Presque Isle en Khanty-Mansiysk. Natuurlijk, biathlon kalender PDF ook de data van de Wereldbeker biatlon in Oslo in Holmenkollen in Noorwegen vanaf 29.02 must. om 2016/03/13 niet ontbreken.

Biathlon World Cup kalender te downloaden
Bron: http://www.deutscherskiverband.de

Twee Duitse podium op het WK opener in Ostersund

In de eerste twee biatlon estafette, de Duitse Skijager gekraagde twee podiumplaatsen in de World Cup opener in Östersund. De enkele gemengde relais van het Duitse duo Maren Hammerschmidt en Daniel Böhm had alleen Noorwegen en Canada om ze uit te stellen. Daarna is de gemengde relais met Franziska Hildebrand, Vanessa Hinz, Benedikt Doll en Simon Schempp kwam achter Noorwegen zelfs op de 2e plaats.

Spannende Biathlon wedstrijden in Oberhof en Ruhpolding

In de huidige DSV ploeg concurreren in de Damen Laura Dahlmeier, Miriam Gössner, Maren Hammerschmid, Franziska Hildebrand, Vanessa Hinz, Karolin Horchler, Franziska Preuß, Marie Heinrich en Luise Kummer. Bij de mannen zullen volgende atleten schieten op de kleine schijven verwacht: Andreas Birnbacher, Daniel Böhm, Benedikt Doll, Erik Lesser, Arnd Peiffer en Simon Schempp. Duitse Skijager in Oberhof en Ruhpolding om te vechten voor de World Cup punten aan het begin van 2016 en zijn enthousiast als in voorgaande jaren fans op de pistes en op de schietbaan weten achter.

Weinig verrassingen in de mannen Biathlon Team

Bij de mannen zijn er weinig verrassingen. Mark Kirchner, de hoofdcoach van de mannen begint met het beproefde van het voorgaande jaar troep: "Net als het team heeft gepresenteerd in de afgelopen maanden en weken, er is gewoon niets te klagen! Het is leuk hoe iedereen betrokken te raken op een dagelijkse basis en werkt aan zelfs de kleinste nuances te ontwikkelen. We hadden daarom heeft ons al heel vroeg dat we beginnen met deze zes atleten in de eerste World Cup de derde plaats. Want dat waren de atleten die in staat waren zelfs op het Duitse kampioenschap te houden waren."

Biathlon World Cup kalender Download herenteam
Bron: http://www.deutscherskiverband.de

Miriam Gössner is weer op de rails

Bij de vrouwen Miriam Gössner is weer teruggekeerd naar de World Cup-team. Na haar ernstig letsel als gevolg van een fiets ongeluk in 2013 van overtuigd dat ze weer met uitstekende kilometerstand. Laura Dahlmeier worden één keer buitenspel gezet vanwege een nog steeds herstellende van een infectie en begint een beetje later in het seizoen. Vanessa Hinz ging tegenover Nadine Horchler door hun betere kilometers door. Een nieuwe naam in biatlon Zurkus: de stap naar de World Cup-team Maren Hammerschmidt heeft gedaan.

De data waarop Biathlon kalender 2015/16 in kort overzicht:

  • Östersund (Zweden) 30.11 – 2015/12/06
  • Hochfilzen (Oostenrijk) 12.07 – 2015/12/13
  • Pokljuka (Slovenië) 12.14 – 2015/12/20
  • Oberhof (Duitsland) 04:01 – 2016/10/01
  • Ruhpolding (Duitsland) 1.11 – 17/01/2016
  • Antholz (Italië) 18:01 – 24/01/2016
  • Canmore (Canada) 01.02 – 2016/07/02
  • Presque Isle (USA) 08.02 – 2016/02/14
  • Oslo Holmenkollen (Noorwegen) 29,02 – 2016/03/13 (WM)
  • Khanty-Mansiysk (Rusland) 14.03 – 2016/03/20
map