Monster Legends Breeding: Gids voor alle kruispunten

Monster Legends Breeding: Gids voor alle kruispunten

Wie wil om te vechten aan de top van de Monster leaderboard heeft behoefte aan een onoverwinnelijk wezen. de Monster Legends fokken Dus zet de eerste hoekstenen. nu lezen, hoe je een goede fokker te worden.

Met de gratis app Monster Legends Download gamers krijgen een monsterlijke en spannend avontuur op hun smartphone of tablet. De spelers nemen hier in de rol van een monster fokker die in het beste geval creƫert onoverwinnelijk wezens die zichzelf op te komen in de gevechten tegen andere beesten. Maar men maar eerst moet de basis die we hier in de Guide hebben verzameld.

Monster Legends Stud: The Basics

In Monster Legends, zijn er talloze monsters, die verschillen in hun uiterlijk en vaardigheden. Niet alle van hen zijn beschikbaar voor de gebruiker onmiddellijk beschikbaar is, maar kan worden geactiveerd door het passeren van het niveau. In totaal zijn er in het spel tien soorten monsters gevonden:

Monster Legends fokken

Naast de typen monsters, er een verschil in termen van voorkomen. Sommige monsters zijn zeldzaam, terwijl anderen zijn relatief vaak voor. Het onderscheid wordt gemaakt met afkortingen die linksboven in de eigenschappen in het spel worden getoond.

  • (1) CDe C verschijnt met een gele achtergrond en staat voor Common. Deze monsters zijn vrij standaard en relatief gemakkelijk door kweken om te komen met Monster Legends.

  • (2) UCDe afkorting staat voor Uncommon monsters. Deze heeft niet zo vaak relatief vaak voor te komen, maar toch. Ze zijn te herkennen aan de bruine achtergrond.

  • (3) RDit laat monster met rode achtergrond zijn zoals de naam al doet vermoeden Rare zeldzaam, maar beter uitgerust.

  • (4) eAchter E, Epic monster met groene achtergrond verbergen. Dit zijn de tweede zeldzaamste wezens.

  • (5) L: The Legendary monsters zijn de zeldzaamste en daarom meest wenselijke wezens. Ze zijn te herkennen aan de paarse achtergrond.

De zeldzame monsters zijn dus zelfs de sterkste en meest waardevolle. Wie gaat naar de oorlog met hen, heeft niet alleen betere kansen krijgen, maar krijgt een overwinning nog meer goud.

Mogelijke kruispunten in Monster Legends

De volgende zijn de Monster Legends fokken wordt nu weergegeven. Hier worden alle mogelijke kruispunten worden vertegenwoordigd door twee monsters en de resultaten daarvan. We hebben de snijpunten van de verschillende soorten monster gestructureerd.

Kruisingen met vuur Monster

Monster Legends fokken Fire

Kruisen met de natuurlijke Monster

Monster Legends fokken Nature

Kruisen met de Aarde Monster

Monster Legends broedplaats

Kruisen met de Thunder Monster
Monster Legends fokken donder

Kruisingen met het water monsters
Monster Legends fokken water

Kruisen met de duisternis Monster
Monster Legends fokken duisternis

Kruisen met de Metal Monster
Monster Legends fokken Metal

Kruisen met de Magic Monster
Monster Legends fokken magic

Kruisingen met het licht Monster
Monster Legends fokken licht

Kruisen met de epische Monster
Monster Legends fokken Epic

Kruisen met de legendarische Monster
Monster Legends Breeding Legendary

map