Virtual DJ Index Free

Virtual DJ Index Free

met de Virtual DJ Index Free Download de gratis huis uitloper van de professionele DJ-software komt op de thuis-pc. De digitale schijf krassen overtuigd met zes audio-spelers met automatische synchronisatie, effecten, loops en mixen toevallig ook video.

mixen van muziek & Video met de Virtual DJ Index Free Download

Virtual DJ is een duidelijk voor de maten van digitale DJ. Een coole look en intuïtieve toepassing voor plezier uit de eerste aanvraag. De geïntegreerde bibliotheek biedt overzicht in de MP3-collectie, waaronder covers en songtempo. Via slepen en neerzetten of dubbele tracks worden geplaatst in open dek en daar ga je.

Virtual DJ Index Free Download

tempo handmatig of via Syncbutton aanpassen

Alle nummers worden weergegeven als een golfvorm. Dit vergemakkelijkt de plaatsing van de "naald", Het tempo fit dj’s, hetzij op de hand of door Syncbutton. Pro Player Virtual DJ Index Free biedt een 3-bands EQ, effecten en een intuïtieve Loopsektion met een lus. Op de website van de fabrikant, verdere gevolgen zijn te downloaden die zich uitstrekken van de reeks programma’s is ook op basis van hun eigen smaak. Een beetje jammer is het feit dat de secties Loop, FX-spelers en nooit in meer dan twee spelers op één scherm. Dit vermindert de intuïtieve kunstmatige en is één van de weinige kleine tekortkomingen van Virtual DJ Index Free.

Ingebouwde Video Mixer met overgangen en effecten

Maar de keuze van interessante gimmicks, zoals de geïntegreerde video mixer met overgangen en effecten, de geïntegreerde sampler, audio-ingangen, Voorbeschouwing op de tweede geluidskaartuitgangen, ReWire-ondersteuning, een configureerbare kras sectie, audio-opname en een cd-brander en de export van de AVI-video’s of het vinden van geschikte songs in online databases ongetwijfeld snel.

Virtual DJ Thuis Download Mixer

Virtual DJ Index Free bereiken voor thuisgebruik uit

De gratis Virtual DJ Index Free is een van de programma’s waarin men vergeet als redacteur snelle kleine functie – die zijn er genoeg. De gratis versie van de DJ-software brengt veruit de verschillende Pro-versies niet de functionaliteit. Voor beginners en home trailer, maar de virtuele DJ is het middel bij uitstek en genoeg voor thuisgebruik van los. het is hier gedaan voor voor- en ambitieus voor de Pro-versie: Virtual DJ. Wie op zoek is naar meer vrije DJ, is zeker in onze uitgebreide downloaden aanbod.

Beperkingen van Virtual DJ Index Free

gratis voor niet-commercieel gebruik.

Beoordeling van de redactie

Rating Virtual DJ Huis Download de redactie

map