MAGIX Red uw video's

MAGIX Red uw video’s

De MAGIX Red uw video’s Download bewaart analoge band opnamen voordat seniliteit. Bovendien kan de video redder ook als geschikte video-omzetter. De nieuwste versie wordt geleverd met een vernieuwde interface nieuwe menu-templates, een 1-klik-beeldoptimalisatie en een geïntegreerde Facebook uploader.

MAGIX Red uw video’s te downloaden, te ontvangen waardevolle herinneringen

Voor het omzetten van VHS of Video 2000-opnamen moet u een specialist te zijn. Het enige dat nodig is een videorecorder en een pc. de duidelijke gebruikersinterface en een gebruiksvriendelijke wizard support handig tijdens het opnemen is stoffig Video Baby. VCR plug hem in de opname te starten en om te zetten. Degenen die willen kunt ook nog voor het opslaan van de hand om helderheid, contrast en kleurverzadiging. Als een export-formaten shareware biedt ofwel de ruimtebesparende formaat WMV of als alternatief, de hogere kwaliteit MPEG-2 formaat voor dvd’s.

Ondersteuning voor alle analoge videobronnen

Helaas is de gemiddelde levensverwachting van VHS-banden optimaal opgeslagen slechts 15 jaar. Dvd’s en Blu-ray-schijven bieden naast de grotere ruimte en de lange levensduur andere voordelen en zijn daarom veel meer geschikt voor archivering. Voor iets met oude VHS-banden, dus moet dit zo snel mogelijk veilige digitale video en audio kwaliteit voordat het te laat is. De film-reddingspakket is niet alleen geschikt voor oude VHS-opnamen, maar wekt ook Video 8, S-VHS, Hi8 en andere bandformaten nieuw leven.

MAGIX Red uw video's Download

Opknappen oude film schatten

De oude film schatten kan poetsen met verschillende gereedschappen. de software geoptimaliseerd ingesteld om automatisch slechte shots. De film friend snijdt ook afzonderlijke passages van de gewenste lengte of verwijderen ongepaste scenes. Nuttig ook de mogelijkheid om zelf video’s worden voorzien van individuele teksten en effecten.

Gebruik als een video-omzetter

Als u wilt "Red uw video’s" gebruik het als een converter, uiteraard, de applicatie met de videoformaten AVI, DV-AVI, MPEG-1, MPEG-2, MXV, QuickTime ™, WMV (HD) en audio bestandstypen MP3, OGG, WMA, Dolby®Digital stereo en image types JPEG, BMP, GIF en TIF.

MAGIX Red uw video's VHS Download

Veel menu-sjablonen in MAGIX Red uw video’s

Diverse menu sjablonen voor uw eigen dvd’s en Blu-ray discs zijn ook aan boord. De afzonderlijke menu’s zijn het meest geschikt voor de demonstratie van de verjaardag, bruiloft of vakantie. Andere handige functies zijn onder meer de thema-intro en outro animaties. Menginrichting automatisch geoptimaliseerd slecht en rumoerige indien gewenst. Inbegrepen bij de volledige versie is naast het programmapakket ook een USB-adapter met een SCART-aansluiting inbegrepen. Dus geen verdere aankoop is nodig voor digitalisering. Aangezien de USB-adapter nodig is, er geen proefversie, maar er is slechts de betaalde volledige versie. Wie op zoek is naar gratis video software, vindt u in onze uitgebreide downloaden aanbod.

Beoordeling van de redactie

MAGIX Red uw video's downloaden van de redactie Rating

map