SUPER

SUPER

Met de SUPER download, de gebruiker in staat om multimedia bestanden te converteren in een verscheidenheid van target-formaten. De gratis converter ondersteunt zelfs bestandstypen die niet speelt zelfs VLC. De freeware is ook bezig met audio en video voor de iPhone en MP3-speler op – en speelt soepel.

SUPER Download: manusje van alles voor video conversie

De converter is als een kleine verrassing pakket. Op het eerste gezicht, maakte hij een vrij onopvallende indruk – maar bij nader onderzoek blijkt het een all-rounder in termen van bekering. Het programma bestaat in het omzetten van audio en video naar de bekende Open Source Encoder FFMpeg, MEncoder en x264. De gebruiker kan zelf beslissen, met wat Encoder conversie proces uit te voeren. Met een keuze uit drie encoders moet geen probleem zijn. Veel moeilijker blijkt dat er al te kiezen voor de bestemming formaat. Zo is de software bijna alle populaire formaten voor alle apparaten in het programma. Bijvoorbeeld, kunnen video’s en audio worden voorbereid voor de iPod, de MP3-speler Zune van Microsoft, de PlayStation Portable, of zijn broer PSP en Pocket PC’s. na de SUPER downloaden in versie 2014 en de daarop volgende installatie op de computer verwarring komt tijdelijk. De freeware wordt gepresenteerd met een minimalistische interface – dat is eigenlijk positief. Maar de structuur van het programma-aanzicht in tegenspraak met alle normale bruikbaarheid veronderstellingen.

SUPER downloaden

Ongebruikelijke oppervlak met een groot aantal schroeven voor videoprofessionals

Heeft de gebruiker die gewend zijn aan het oppervlak met zijn uitzonderlijke uitstraling en inrichting, kan hij met de Instellingen voor het conversieproces starten. In tegenstelling tot de verwachting mag niet worden geselecteerd als de eerste, de output formaat, maar het doel formaat. Dus na het downloaden SUPER 2014 de eerste stap wordt ondersteund in de keuzelijst van een erschlagenden overvloed audio- en videoformaten doel is om één te bepalen. Is dit gedaan, heeft de gebruiker verschillende parameters van de geconverteerde multimedia bestand. Bijvoorbeeld, voor gebruik door de module codec, de gewenste containerindeling of beeldresolutie. De video scaling kan eveneens worden veranderd als het aantal frames per seconde en de bitsnelheid. Indien gewenst, zet je andere aspecten onderneming als de sample rate van de audiotrack of betere beeldkwaliteit opties. Pas aan het einde van de uitgebreide configuratie lijst van de omzetter is de keuze van het bronbestand – die waarschijnlijk zoveel gebruikers wennen om waar te nemen zijn.

  VLC 360ダウンロード

Fast Converter converteert meerdere bestanden in een keer aan

Het is waar dat de omzetting pro de normale exploitatie van een converter voor audio en video beetje ondersteboven. De gebruiker wordt echter gecompenseerd door een multimedia-omzetter, die ook meerdere bestanden in een keer zet het doel formaat. Met de ingebouwde speler, kunnen de resultaten van de geconverteerde audio en video bestanden, zelfs daarna onmiddellijk controleren.

SUPER Download - Player

ondersteund door de module formaten:

  • video: 3gp / 3g2, AMV, ASF, AVI, DAT, DVR-MS, flc, fli, F4V, FLV, G XF, ifo, m2ts, MKV, mov, mpg, MTV, m4v, mp4, MXF, mxg, NSV, ogg, meldtekst, qt, ram, rm (vb), str, sWF, TMF, trp, ts, ty (+), viv, VOB, webm, wmv, WTV
  • audio: 3ga, AAC, AC3, AMR, aap, cpt, dts, FLAC, MMF, m4a, mp2, mp3, mpc, ogg, ra, SHN, tak, tta, VQF, wav, wma, wv
  • graphics: bmp, jpg, pgm, PNG, ppm, sgi, tga
map