Volledige versie: Ashampoo Movie Studio

update: Ashampoo Movie Studio 2 is beschikbaarvideo's van elk merk! na de Full version Ashampoo Movie Studio downloaden biedt de gebruiker een volwaardige tool voor vaginaal, raffinage, opslag en de hand gerold voor het scoren van snapshots beschikbaar. De markt voor video-editing programma's is niet precies maar weinig tussen. Naast de bekende merken zoals Adobe Premiere, Avid Media Composer of Final Cut Pro voor Apple computers, zijn er talloze andere gratis video-editors voor download. De volledige versie van Ashampoo Movie Studio is een andere kandidaat in deze divisie die kan bogen op een uitgebreid compleet pakket voor videobewerking.

Ashampoo Movie Studio downloaden

Knip de exacte tweede met Ashampoo Movie Studio Download Scenes

Na Ashampoo Movie Studio De gebruiksaanwijzing alles beschikbaar is, wat hij nodig heeft voor professionele video-editing. Dit begint meestal met de standpunten van ruwe video. Met de volledige versie Ashampoo Movie Studio, kan de gebruiker de grondstof zo ver dat, bijvoorbeeld, hij snijdt de beste scènes tweede bewerken. de videobewerking wordt vergemakkelijkt door een eenvoudig te gebruiken interface.

Video Editor met verschillende scene overgangseffecten

In de verdere productie, kunnen de schermen worden gezuiverd bijvoorbeeld door verschillende overgangseffecten. U kunt kiezen uit onder andere de Video Effects Sepia, omkeren of leeftijd film. Een grijswaarden effect geïntegreerd. Zoals overgangen onder anderen, verduistering, Circular, Fade, Fashion omlaag, Naar links, Naar rechts, omhoog en White opvallen zijn beschikbaar. Met de hulp van een andere geïntegreerde fijne instellingen zoals helderheid, contrast en verzadiging kan worden aangepast. Geanimeerde tekst overlays zijn ook mogelijk. Tekst, record houder, maar ook de grootte en kleur van het lettertype kan worden gekozen op basis van persoonlijke voorkeur, niet alleen voor de geanimeerde tekst overlays, maar ook voor de opening credits, of kredieten van de video. Daarnaast kunnen individuele scènes worden op muziek gezet. De lengte en de positie van de achtergrond muziek is vrij te kiezen.

Integrated Video Converter ondersteunt verschillende videoformaten

De geïntegreerde video-omzetter, zodat onbehandelde video van verschillende formaten kunnen worden gebruikt in dezelfde video. De volledige versie van Ashampoo Movie Studio ondersteunt de volgende formaten:

 1. .263
 2. .264
 3. .ASF
 4. .ASX
 5. .AVI
 6. .H261
 7. .H263
 8. .H264
 9. .M1V
 10. .M2T
 11. .M2V
 12. .mp2v
 13. .MPA
 14. .MPE
 15. .MPE
 16. .MPEG
 17. MPEG TS
 18. .MPG
 19. .MPV2
 20. .VC1
 21. .WEBM
 22. .WMV
 23. .WMX
 24. .WTV
 25. .WXVAls output formaten AVI, WMV en MPG zijn beschikbaar. Wie wil om het resultaat te branden, zoals een gift, geen extra software nodig, omdat de verbranding van videobestanden reeds is voorzien op DVD of Blu-ray in Ashampoo Movie Studio download. Makkelijk te gebruiken video-editor voor veeleisende home movie maker Terwijl de video-editing software van Apple, Adobe Systems en Avid zeer uitgebreid, maar zijn zonder een lange-termijn training periode alleen omslachtig te gebruiken, veel gratis video-editing software titels zoals Windows Movie Maker voor de meer veeleisende gebruikers zijn vaak te dun uitgerust. De volledige versie van Ashampoo Movie Studio vult dit gat. De software is eenvoudig te gebruiken en toch biedt voldoende tools waarmee zelfgemaakte video's professioneel te bewerken.

Beperkingen van de volledige versie: Ashampoo Movie Studio

Gratis volledige versie door het registreren van de fabrikant

Beoordeling van de redactie

Ashampoo Movie Studio

map