Creator is een bekend CD / DVD branden verzoek van Roxio, die nog steeds ondersteunt veel meer Muiltimedia functies. Dus je kunt gaan naar de schepper downloaden bijvoorbeeld proces video's en foto's met de software beziehunsgweise recycle en het te converteren naar verschillende formaten. Als gevolg van de geschiedenis van het bedrijf, heeft de suite omgedoopt.

Creator download bevat meer dan software voor het branden

Er zijn verschillende programma's voor dit doel in de markt. Hier is een selectie van gratis software voor het branden om te downloaden. Maar wat onderscheidt de verzameling programma's gemaakt door Roxio van de meeste andere brandprogramma's: Na Creator De gebruiksaanwijzing kan dus veel meer doen dan foto's, video's of andere bestanden te branden op lege schijven. In dit opzicht is de verzameling programma's meer en meer lijkt op een multimedia suite.

schepper downloaden

Collection bevat programma's voor het opnemen van de radio

In veel landen, werd de collectie dan ook verkocht als Easy Media Creator en alleen in de Duitstalige wereld als Schepper. Naast het branden van cd's en dvd's kunt u Blu-ray versie te verbranden. 9 Bovendien, Creator ondersteunt versie van Windows Vista en DVB. Sinds versie 8 een aantal programma's voor het bewerken van video, audio, foto's en data back-up al zijn geïntegreerd. Ook programma's om online radiozenders of afdrukken covers en labels op te nemen.

Creator videobewerking

Software voor het branden met Sound Editor en nog veel meer

Op deze manier heeft de Schepper steeds meer een multimedia programma collectie in de tijd. Met de geïntegreerde software CineMagic 2, bijvoorbeeld, kunt u uw eigen clips te maken uit ruwe video. Als een DVD-authoring tool Creator is voorzien van een verbeterde versie van MyDVD. In de nieuwste versie, die onder de naam Roxio Creator NXT de markt wordt gebracht, zijn tal van andere functies en programma's geïntegreerd, zoals een sound editor uit te snijden ongewenste segmenten van audio.

Creator software voor het branden

Roxio laatste Rovi Corp. aanvaard

Schepper, Easy Media Creator, Roxio Creator NXT - dat de software collectie deels met verschillende namen de markt wordt gebracht, moet niet alleen het toenemend aantal functies uit te voeren, maar heeft ook te maken met de geschiedenis van het bedrijf. De zuivere CD / DVD branden programma Creator is ontwikkeld door het bedrijf CeQuadrat. Dit bedrijf werd in 1999 overgenomen door de hardwareleverancier Adaptec. Twee jaar later, Roxio werd afgesplitst als een apart bedrijf, terwijl de software divisie werd overgedragen aan Sonic Solutions. 2010 Rovi Corporation heeft eindelijk genomen Sonic Solutions. Makkelijk te multimediasoftware suite gebruiken Wie op zoek is voor cd's, dvd's en Blu-rays voor solide en bewezen software voor het branden is royaal geserveerd met Easy Media Creator of Roxio Creator NXT. In aanvulling op de software voor het branden, de collectie biedt veel extra programma's om foto's, audio's en video's te bewerken en omzetten in verschillende formaten. Naast vele andere, bijvoorbeeld, het programma om oude platen en cassettes digitaliseren zeer nuttig.