CONTACT speler

met gratis CONTACT Player Download krijgen gebruikers een krachtige monster speler op basis van de Native Instruments KONTAKT motor, bij de hand. Met de samenstelling hulpmiddel voor amateur- en professionele musici, tal van gratis geluiden voor CONTACT laten in Cubase & Gebruik Co ..

Mijn muziek componeren de Kontakt Player Download

Het Kontakt Player Download biedt individueel ontworpen interface voor elk instrument of groep van instrumenten. In deze muzikanten zijn de relevante instellingen maken voor het instrument. de gratis Muzikanten software opent een steeds groter arsenaal aan innovatieve instrumenten die niet onderworpen zijn aan de beperkingen van de vorige sample-based geluid productie. In gewoon Engels: Hoewel niet alle parameters van CONTACT patches, maar geselecteerde parameters kan worden beïnvloed via de CONTACT speler.

CONTACT Player Download

Twee verschillende versies van de software sampler

De software sampler is verkrijgbaar in twee verschillende versies, de gratis KONTAKT 5 speler en de volledige versie CONTACT 5. Beide versies kunnen worden ingezet als stand-alone applicatie of via verschillende interfaces als een plug-in gebruik in de populaire digitale audio workstations (DAW).

In Kontakt Player 50 instrumenten zijn opgenomen

de gratis Kontakt Player 50 instrumenten worden opgenomen plus 500 megabytes van het geluid bibliotheek: Om de twee versies te vergelijken. De betaalde versie bevat echter 1.000 instrumenten en meer dan 43 gigabyte aan geluiden. Beide ondersteuning voor het afspelen "Powered by CONTACT"Werktuigen en gereedschappen van derden. Samen freeware en professionele versie daarvan was de fabrikant van de functies van de Quick Search en de prestaties View voor elk instrument van het KONTAKT 5 Player Bibliotheek en automatisering en Total Recall in elke host-programma.

Veel functies slechts 15 minuten als een demo

De lijst van de beperkingen is veel langer, helaas: CONTACT speler ondersteunt geen niet-gelicentieerde bibliotheken. De instrumenten bewerken, de Wave Editor en het gereedschap voor een intuïtieve looping, snijden en bewerken, evenals de geïntegreerde sample editor, de Kontakt Script Processor editing en Universal Import van alle gangbare sample-indelingen zijn helaas slechts 15 minuten in de demo-modus van toepassing. Meer dan 19 high-end effecten en 39 hoogwaardige filter zijn de muzikanten alleen beschikbaar in de demo kwartier en in de Master Section.

CONTACT Factory Selection biedt patches en samples

Gebruikers van oudere systemen hebben hun toevlucht nemen tot de oudere versie. 4 Die is gevonden naast de huidige versie in de downloadsectie. In aanvulling op de Selection Kontakt Player CONTACT Factory is verkrijgbaar met tal van gratis contact patches en samples. Wie op zoek is naar meer gratis tools voor muzikanten, vindt in onze uitgebreide te downloaden catalogus.

CONTACT Player Download Samples

klanken & Monsters mengen met de Kontakt Player met de compositiegereedschap gratis muziek CONTACT kunnen spelers hun eigen musici muziek te maken. Echter, de gratis versie is zeer verlicht en het toepassingsgebied daarom uiterst beperkt. De bewerkingsfuncties van de freeware uitgeschakeld en de meeste monsters blijken plaats beperkt manifestaties. Daarnaast is de muziekliefhebber mislukt omdat import de bestaande stukken in de muziek collecties.

map