reden

met de reden te downloaden is een volledige productie studio in de thuisstudio. In een oneindige rek synthesizers, samplers, drummachines, kan Loop Player, Effecten, Extensions en audio tracks worden geschroefd totdat de CPU afbreekt.

Reden te downloaden als een opnamestudio voor audiofielen

Omdat de ontwikkelaars zo nu en dan hun eigen weg te gaan, niet alle synthetische vormen gebruikt kunnen worden snel en duidelijk omschreven. kan worden gezegd dat diverse synthesizers en samplers, drum machine en sampleplayer zijn, die samen kunnen worden genest. Door gek concept, de modulatie mogelijkheden in Reason zijn vrijwel onuitputtelijk. persing "tab" draait om het rek en het opende de tweede wereld Reden: Strippen te trekken. De software opent audiofiele publiek intuïtief en eigenlijk biedt onbeperkte mogelijkheden. Beginners kunnen de opties niet uit te putten op de plek, om het vrij snel tot een bruikbaar resultaat.

reden te downloaden

Ondersteuning van Rack Extensions

De sequencer is nu volledig verbouwd en biedt verschillende mogelijkheden (patronen gebaseerde of progressief) om het doel te bereiken. Deze single achillespees in Reason is nu versterkt. Dus pak producenten sinds Reason 6 op audio-tracks in de sequencer naar u terug moesten hun toevlucht nemen tot het gebruik van tot nu toe. Daarom kunnen zowel werken als een gastheer en ReWire als slaaf en dus worden verbonden met andere DAW toepassingen. Sinds versie 6.5 ondersteunt ook Reason Rack Extensions, de Propellerheads eigen plugin Schnittstslle naar nieuwe plugins zoals synths en effecten. Versie 7 maakt het nu mogelijk blijken de controle externe MIDI-apparaten rechtstreeks van Reason - perfect synchroon gegarandeerd.

verdelen audio-opnamen met een paar klikken in plakjes

De mixer ondersteund in de huidige Reason Download nu groep / busbanen met Insert FX, EQ templates en een spectrum analyzer. Vooral cool: Audio opnames kunnen worden verdeeld met een paar klikken in plakjes en buigen of zelfs exporteren als REX. Een groot scala aan geluiden beschikbaar, die op elk gewenst moment via zogenaamde refills kan worden uitgebreid (ook van derden). Daarnaast kunt u uw eigen samples worden geïmporteerd (gangbare formaten ondersteund) en natuurlijk je eigen creaties zijn opgeslagen. Of Black Beatz, Rave, Minimal, Pop en andere genres van muziek - Reden is meer dan de moeite waard. Op het eerste gezicht, weinig meer dan een techno speelgoed, openbaren zich na een paar minuten ongekende mogelijkheden. Niet alleen geschikt voor beginners essentieel: duidelijke oordeel!

Beperkingen van de Rede

Speelduur: 20 minuten per sessie geen besparing, geen audio-uitvoer

map