stereoscopische speler 2023

stereoscopische speler

Stereoscopische speler speelt video in een nieuw opkomende 3D-formaat. Het opmerkelijke is dat de video-speler ondersteunt niet alleen één, maar alle drie-dimensionale videoformaten. Daarnaast is de shareware begrijpt dingen en ondersteunt ook standaard 2D videoformaten.

Stereoscopische Player Download: Speelt video’s in 3D uit

Er zijn nu een aantal verschillende 3D-formaten. De anaglyph bekeken worden met rood-cyaan bril, zijn shutter-bril nodig is voor interlaced video, 3D-films in juxtapositie formaat vereist de zogenaamde scheel technologie, enz. Om het nog erger te maken, voor elke technologie heeft eigenlijk zijn eigen speler nodig is. Stereoscopische speler, echter, zet driedimensionale video met de bijbehorende codecs in de benodigde 3D-formaat en speelt daarom alle films. Daarvoor moet alleen de video worden geladen in de speler en de juiste indeling worden geselecteerd. Hier, de operateur gelijk geschapen de noodzaak voor verder gebruik stereoscopische metadata in SVI-formaat. Echter, in de gratis versie van stereoscopische speler afspelen is beperkt tot een periode van vijf minuten.

Stereoscopic Player Download

Die springen op de nog relatief nieuwe trein van 3D-video’s, maar niet willen worden beperkt tot een specifieke indeling, doet er goed aan met de stereoscopische speler. De verscheidenheid van ondersteunde formaten maakt de videospeler ten opzichte van andere spelers net een beetje meer flexibel.

Beperkingen van stereoscopische speler

Speelt slechts 5 minuten.

  Full Version: Ashampoo Burning Studio 2014
map