VLC media player voor Android

Op Windows, de naam VLC staat al jaren voor een lean speler die zo goed als een van de vele mediaformaten te capituleren. Nu is de fabrikant bereidt zich voor om de robot bediend mobiele wereld onder de naam van VLC media player player Android veroveren.

Player Classic komt met VLC Player Android de mobiele wereld

Een op voorhand: Zelfs als de VLC Player Android momenteel nog in de beta schoenen, wordt de route naar het Android-platform zal naar verwachting een succesvolle verwacht worden. Zelfs in deze voorlopige versie van de gratis Android app kwam met de in de handel verkrijgbare mediaformaten vlot duidelijk, die ook automatisch worden gedetecteerd en gesorteerd in bibliotheken.

Optisch heldere gestructureerde Android-app

Uitgesplitst naar audio, video, directories en het verloop van VLC player voor Android subsidies snelle en duidelijke toegang tot bewegend beeld en geluid, opgeslagen op uw smartphone of tablet. de overeenkomstige Knoppen zijn duidelijk verdeeld en gemakkelijk toegankelijk binnen handbereik, zoals dat hoort een fatsoenlijke Android app.

VLC player Android

Dit geldt ook voor de zoekfunctie, die populair is bij extensieve bedrijven soms sneller om het gewenste nummer of de video geleverd als de bladeren in de bibliotheken. Dit is ook te vinden in de rechterbovenhoek van de Media Player als de knop Open van online streams. Welke streaming formaten worden nauwkeurig ondersteund, kan de fabrikant nog niet duidelijk, als voorbeelden zijn te vinden in het keuzevenster HTTP, MMS, en RSTP.

10-band equalizer in VLC app opgenomen

Verder is deze werkbalk bevat knoppen voor Herhaal de laatste afgespeelde bestand en om het huidige nummer of video af te spelen in een eindeloze lus. Interessant bevordert ook een tip aan de rechterkant knop geplaatst aan het licht, namelijk, onder andere, een 10 bandequaliser om het geluid te optimaliseren. Andere opties bieden de instellingen, waaronder over het aanpassen van de media te lezen directories.

VLC Player app maakt ook gebruik van hardwareversnelling

uitgaande van een navenant krachtige Mobile kan hier ook gebruik maken van de actieve hardwareversnelling. Deze techniek maakt het mogelijk beter bij het afspelen van media, maar volgens de fabrikant op Android-versies 2.1 hieronder kan niet gebruikt worden in de regel. Ook past in dit menu wordt de codering die ook wordt ondersteund ondertiteling of het verfoppervlak op zwart design waartoe geschikt voor weinig licht zou moeten zijn. Die willen ook de geschiedenis van de speellijst en de zoekfunctie kunt dit ook doen in de instellingen te verwijderen. Dat het in de huidige versie van de VLC Player is een beta voor Android, menu ontwikkelaar is duidelijk. Hier is de freeware sets namelijk optioneel error logs met de hulp van crashes vermoedelijk kan worden geanalyseerd om. Of dit zo is, maar kon de gratis app in de test bij gebrek crash niet bepalen.

VLC Beta Android maakt een geraffineerde indruk

Ooit laat de gratis download van VLC Player Android al in dit vroege stadium van de ontwikkeling van een heel volwassen indruk. Uiteraard weet je het huis van VLC wat je doet. Als een tekortkoming aan het laten Het ontbreken van een stopknop bepalen wanneer het spelen, hier is slechts een pauze optie. Daarnaast is de beta toonden geen dekking art , Zelfs indien deze beschikbaar waren. Gezien de overigens consequent postiven indruk van deze functie lacunes als meer dan meer te krijgen. Traderjob vinden we de VLC Player APK in twee versies in de downloadsectie, zodra voor processors van ARMv7 architectuur en eenmaal voor x86. Welke schijf is geïnstalleerd in de eigen mobiele, kan worden bepaald met apps zoals Android Assistant. Degenen die willen toch anders uitlijnen, vindt een breed scala aan alternatieve videospeler voor download in onze software catalogus.

map