metronoom

metronoom

met de Metronome downloaden Metronoom musici een virtuele klok opzij. De freeware brengt in de fabriek geïnstalleerde 15 geluiden van verschillende ritmes op de computer en biedt de mogelijkheid om uw eigen beats maken en opslaan.

Metronome Download als een nauwkeurige klok voor musici

Hun snelheid is verstelbaar en ook flexibel dankzij de verschillende instrumenten tot 300 BPM adembenemende. Variabele tempi zijn met de metronoom Download mogelijk, net zoals een verhoging van de snelheid, herhalingen en verschillende maatsoorten. Metronoom wordt afgerond met een visualisatie van de aanslagen. Gunstig, is de klok niet geïnstalleerd te worden, zo is ook geschikt voor mobiel gebruik op een USB-stick & Co.

Metronome downloaden

verhogen of het tempo beats te verlagen

De werking van de freeware is niet al te moeilijk. Het tempo wordt ingesteld op 80 slagen per minuut en kan optioneel worden uitgebreid met de plus- en minknop of verlaagd. Het is nog sneller door te klikken op de knoppen hieronder 80-160.

15 instrumenten beschikbaar

Onder Sound 1, 2 Geluid en respectievelijk 15 verschillende muzikale klanken en instrumenten zijn beschikbaar Sound 3, die geselecteerd door te klikken op de toetsen A tot en met O na Metronome downloaden. Aldus kan de klok worden gebruikt met diepe vaten of grote bel tonen. Voorbeelden zijn de afzonderlijke stempels in de onderste balk, die is voorzien van de nummers 1 tot 12

alsof Metronome klok ongecompliceerde

Elke staking het betreffende venster kort branden. De klok kan door tel worden ingesteld. Hier kunnen de volgende varianten worden gekozen: 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 6/4, 7/4, 6/8, 9/8 en 12/8. Opnieuw eventueel worden gekozen met de plus- en min of direct bij de knoppen onder het tellen.

Metronome Download Full Screen

Metronoom met ingebouwde Prgrammeditor

De virtuele metronoom wordt ingesteld met de spatiebalk in beweging en opnieuw gestopt. Het tempo verhoogt of verlaagt de gebruiker altijd via de pijltoetsen omhoog en omlaag, als beat met de pijltoetsen links en rechts. In het midden van het venster programma kan een aantal handige knoppen te vinden. Ga met de metronoom begint. Indien gelijktijdig Volledig geselecteerd, kan het raam te zien in volledig scherm. Een vertraging kan worden geïnstalleerd met vertraging voordat de beats beginnen. Opslaan en laden dienen om haar eigen klok sequenties vast te houden en te reproduceren. Handig is de mogelijkheid te creëren met de programma-editor zeer individuele gevolgen van tempo graaf en sloeg en beginnen ze op elk gewenst moment. Andere nuttige tools voor muzikanten, zie onze software catalogus gratis te downloaden.

map