Gratis 3D Video Maker

De Free 3D Video Maker gemaakt op basis van films 3D-video's. Er is de vrijheid om te kiezen of er één of twee video's als bron voor de 3D-film moet dienen.

Maak een 3D-film met gratis 3D Video Maker Download

For Free 3D Video Maker moet je een video professional. Leken zijn hier om 3D-video kunstenaars. De freeware kan heel eenvoudig worden bediend. De gebruiker laadt twee video, die worden opgenomen met een kleine horizontale verplaatsing. Dus de twee uitgangen films laten iets verschoven dezelfde scène. Opnemen werkt met twee camera's, die worden gehouden met beide handen. Gratis 3D Video Maker neemt de twee films door de wringer en nu al de 3D-film is voltooid. Net zo gemakkelijk te hanteren met gratis 3D Video Maker, al was het maar één film is geselecteerd en het ontbreken van video wordt gesimuleerd: Hier de haak is ingesteld op "A bronbestand" en dan "Maak 3D" aangeklikt. Klaar! de populaire video formaten AVI en MPEG worden ondersteund. let op dat voor het gewenste drie-dimensionale effect een overeenkomstige rood-groen bril nodig. Gratis 3D Video Maker is een onderdeel van het softwarepakket Gratis Studio, die wij aanbieden ook te downloaden.

Gratis 3D Video Maker Download

Gratis 3D Video Maker maakt een knop 3D-films van de normale 2D-films wanneer de twee films af eenvoudig horizontaal verplaatst tonen dezelfde scene. Alternatief kan reeds een enkele film 3D-effecten te genereren door de tweede video wordt gesimuleerd. De freeware tool importeert de populaire videoformaten en gebruikt voor de 3D-weergave, de anaglyph rood-blauw-techniek.

map