DVD Video Archief

de DVD Video Archief Download aanvalt cineasten in het beheer van hun eigen video of dvd-collectie onder de armen. De shareware verschaft daartoe een interface naar een redactioneel onderhouden movie database en proprietary cloud een leverancier op het internet.

Filmcollectie duidelijk beheren door DVD-Video Archive Download

Over deze database, de DVD-Video Archive toegangen items om meer dan 50.000 films en direct meenemen naar de computer. De zoektocht naar de informatie in dit geval loopt vrij snel en comfortabel. De typering titel, regisseur, acteur of EAN nummer is genoeg en er zijn tal van meer gedetailleerde informatie over GFI, het jaar van uitgave en de periode tot alle actoren en een inhoudsopgave. Daarnaast is de shareware detecteert automatisch originele DVD in het station en maakt rechtstreeks verbinding met de database.

DVD Video Archief Download

archief International titel

Ook vrienden van de internationale originele films tot hun recht komen. Cineastes vindt de Britse, Franse en Amerikaanse originele titel met alle gerelateerde informatie in online databases. Wie wil haar eigen gegevens informatie, die de DVD Video Archief modules klaar voor tekst en beeldverwerking biedt toe te voegen. Deze laatste heeft hulpmiddelen om dekking beelden importeren vanaf de harde schijf of scanner. Daarnaast is de foto-editor zorgt onder andere elementaire optimalisaties voor helderheid en contrast.

creëren categorieën en subcategorieën jezelf

Voor nog meer helderheid, de mogelijkheid om uw eigen categorieën en subcategorieën te creëren en om films te sorteren in het maakt. Iedere keer blijkt het aantal films in elke categorie en hoeveel er nog ongezien. Ook kan het rollen van videofilms handmatig worden ingevoerd en beheerd.

DVD Video Archief Download Cloud

DVD Video Archief toont de huidige blockbusters en aanhangwagens

Een overzicht van de huidige releases kan worden geraadpleegd op elk gewenst moment, evenals een overzicht van de huidige trailers die kunt bekijken in hoge resolutie, de film vriend. Bij een rond ding DVD Video Archive is een geïntegreerde speler die brengt bijvoorbeeld interne of externe harde schijven opgeslagen films op de pc-monitor of via een HDMI-kabel op de TV. De wolk echter vergelijkt video's tussen PC en de iPod, iPhone, iPad en Co., of meerdere computers - up-to-date! Handig is ook de mogelijkheid om het geluid tijdens het afspelen met de ingebouwde speler veranderen, als een film meer dan één spoor. catalogus DVD en Blu-ray collectie duidelijk De DVD-Video Archive Download biedt filmmakers met een veelzijdige film en video management. Vooral uitgebreide DVD, Blu-ray of video collecties kunnen duidelijk worden georganiseerd. Snel en eenvoudig naar de bioscoop liefhebbers weten, welke maatregelen heeft een gewilde film wie verantwoordelijk is als een regisseur en deelneming, die acteur.

Beperkingen van DVD Video Archief

De shareware versie kan worden uitgevoerd op 30 real-gebruik dag, niet alleen op 30 kalenderdagen.

map