wanneer WAV naar MP3 Download de naam van het programma maakt een zeer pertinente verklaring over de functies van de freeware. In een eenvoudige manier vrije audioconvertor wave geluidsbestanden gecodeerd Layer 3. in de ruimtebesparende MPEG.

WAV naar MP3 te downloaden om te zetten WAV naar MP3-bestanden

Als u de WAV beginnen om MP3 te downloaden na installatie, verschijnt er een denkbare minimalistische programma venster op het scherm, waardoor de freeware staat alleen van de meeste downloads alternatieve audio converter in onze software aanbieden. Alleen de vier knoppen "Open WAV". "WAV -> MP3". "sloop" evenals "einde" zijn beschikbaar voor click en zijn grotendeels voor zichzelf. In een etalage kan worden gezien, waarin alleen de huidige tijd in eerste instantie wordt weergegeven in de vorm van een digitale klok.

WAV naar MP3 DownloadWAV naar MP3 downloaden van de gratis audio converter (Foto: pixabay / Redactie)

Audio Converter eenvoudig gehouden Art

Nu drukt u op de eerste knop, de Audio Converter WAV naar MP3 doet een beroep op de bekende Windows-dialoogvenster voor het openen van bestanden. In deze gebruiker navigeren naar de map waar de wav-bestanden worden opgeslagen en lees ze om te zetten naar MP3 één. Deze operatie valt direct de eerste zwakte van de WAV converter in het oog, want hij zet altijd slechts één geluidsbestand per pas rond. Dus als je wilt, bijvoorbeeld, om te zetten in MP3 een heel album, deze taak vraagt ​​wel een beetje in de lengte.

Fast converteren WAV naar MP3

Daarom moet je naar WAV naar MP3, maar hun krediet, als zodanig, kan het niet al te veel tijd bij het converteren naar MP3. In de test, het omzetten van WAV naar MP3 nam een ​​gemiddelde van ongeveer tien seconden. dit is gekocht, maar helaas door de volledige afwezigheid van instellingen voor de resulterende na conversie MP3-bestand. Evenmin kan nog beïnvloeden maar de bemonsteringssnelheid te voeren tijdens het omzetten van mono naar stereo of vice versa, zoals sommige andere WAV MP3 Converter domineerde de beitel. Aan het einde van de conversie proces is in feite een 128-bit MP3 met hetzelfde aantal kanalen als het bronbestand. Ook ingrepen in bestandsnamen en / of ID3 tags zijn niet mogelijk, wat ook geldt voor de doelmap van de output bestanden. Dit land in principe in dezelfde map als de bron WAV-bestanden.

WAV naar MP3 Converter Download Audio

Alleen voor een snelle WAV Conversion aanbevolen

Of u nu de WAV naar MP3 download echt te houden tegen deze vrij ernstige bezuinigingen, maar het is niet zo gemakkelijk te beantwoorden. Immers, de audio transducer heeft ongeveer tien jaar op zijn programma bult, waardoor het, gezien het tempo van de ontwikkeling van een echte veteraan van het genre. Naast alle optredens was er in deze periode geen belangrijke updates, en voor een eerste editie, de freeware doet haar weinig taken heel goed.