De XBMC Media Center, gewoon genoemd XBMC werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de Xbox game console, maar daarna ontwikkelde hij na verloop van tijd om een ​​gratis, platformonafhankelijke software voor het opzetten van een home theater pc. Sinds enige tijd is er het mediacenter voor Android. XBMC Android kan niet worden bereikt via Google Play, maar moet handmatig worden geïnstalleerd.

XBMC Android biedt volledige functionaliteit

Voor Windows en Linux-systemen, is er een gratis media center software om video's, foto's en muziek af te spelen sinds het begin van de jaren nul. Voor het Android-besturingssysteem, maar lange tijd waren er slechts bètaversies beschikbaar zolang werden vervangen totdat dit begin van het jaar 2013 uit de laatste versie 12.0. Dit is in XBMC Android niet een gecomprimeerde versie; In plaats daarvan, de XBMC biedt app voor Android-apparaten volledige functionaliteit, die bekend is uit de Windows- en Linux-versies.

XBMC Android

Media Center geeft extra content

Als een klassieke media center met geïntegreerde video-speler gratis te downloaden XBMC neemt de taak over aan catalogus, organiseren, weer te geven visueel aantrekkelijk en output of speel het heden met de gebruiker mediabestanden. Maar in tegenstelling tot veel andere spelers met behulp van XBMC extra content van het internet om gebruikers te voorzien van toegevoegde waarde voor pure play functionaliteit. kunnen deze worden kunnen omvatten filmposters, gegoten lijsten, ondertitels of aanhangwagens die met behulp van plug-ins toegankelijk.

XBMC Android selectie

installeren XBMC door APK op uw telefoon

Zelfs met XBMC Android deze functies. Dus de smartphone na het installeren van een multimedia machine die kunnen worden afgespeeld onder andere series en nummers met extra content. Aangezien er geen XBMC app in de Play Store, moet handmatig worden geïnstalleerd. Gewoon downloaden van de gratis APK-bestand uploaden van onze downloadsectie op de PC en het bestand te downloaden met via USB op je telefoon en het opzetten van. Belangrijk hierbij is dat op de smartphone de optie "onbekende bron" is ingeschakeld. De bijbehorende haak kan van Android 4.0 in "Settings - beveiliging" in te stellen. Veelzijdige app met kleine tandjes Met XBMC Android XBMC development team gaat naar een grote stap naar mobiele apparaten. Ik met name dat de app is niet een verkleinde versie van de Windows en Linux-versies, maar de functionaliteit is in principe hetzelfde gebleven. Hier en daar zijn er nog een paar bugs met plug-ins, maar ze zijn vrij marginaal en moet worden opgelost in niet al te lang geleden.