Audiobook Cutter Gratis

Audiobook Cutter Gratis maakt grote audioboeken single, kleinere bestanden. Zelfs lang mix sets of radio-opnamen wordt ontleed met een paar klikken in gelijke delen. Zo is de audio-editing freeware maakt het vinden van het punt waar het is gestopt met luisteren.

Audiobook Cutter Download bespaart hoorspel vrienden, het zoeken werk

weet audioboek vrienden het probleem: De audio-boek is meer dan vier uur, de MP3-speler vergeet wanneer u het punt waar u gebleven was met gehoorproblemen te schakelen. De daaruit voortvloeiende noodzakelijke Sucherei plaats heeft reeds menig luisteraar tot wanhoop. Audiobook Cutter Gratis maakt een einde aan de vervelende zoeken en splitst grote audio-bestanden in kleinere. De applicatie is zeer eenvoudig: Grote bestand met de muis naar de programma-interface, de gewenste lengte van de set Start fragment.

Op verzoek, het audioboek Schnipsler verwerkt meerdere bestanden in een keer. MP3-bestanden worden direct verwerkt, zonder ze te converteren voor en na het snijden, wat kwaliteitsverlies voorkomt door de compressie. Ons oordeel: Audiobook Cutter Gratis wordt tevens bepaald onmiddellijk toegankelijk, snel en betrouwbaar, en het is zo simpel als praktisch. Voor audioboek vrienden een echte tip! Andere hulpmiddelen voor audiobewerking gratis te downloaden zijn beschikbaar in onze uitgebreide software aanbod.

Audiobook Cutter Gratis Download

Beoordeling van de redactie

Audiobook Cutter Download Editor's Rating

map