hoor

De Hear Download brengt een equalizer op Windows-pc. de audio enhancer werkt als de bekende notebook audio verbeteringen, maar biedt nog veel meer instellingen. Als gevolg daarvan, betekent dit onder andere een hoger volume en betere prestaties van alle audio van muziek en audioboeken tot film en televisie.

HOOR Download: Meer dan een Windows equalizer

Audiospeler zoals Winamp & Co hebben hun eigen equalizer aan boord, met de frequenties van het afspelen van muziek een beetje kan worden aangepast. Als het een beetje meer toonregeling kan zijn, dan hoor op het toneel verschijnt. de HOOR downloaden installeert een virtuele geluidskaart die is dan beschikbaar als output medium voor MP3- of videospeler en Windows audio. Echter, dit is voor het eerst een Windows reboot verschuldigd. De goed ontwikkelde uitbreiding van de Windows Sound Control biedt de Windows equalizer met maximaal 256 bands, gesimuleerde 3D-audio en luidheid, Maximizer en een compressor / limiter aan boord. Daarnaast gelijk HEAR bijvoorbeeld midden-zware signalen simuleert een subwoofer (Wat dat omhoog gaat) en brengt nog steeds een paar meer effecten. Zeer praktisch: De afzonderlijke modules kunnen afzonderlijk worden in- en uitgeschakeld op de hoofdpagina van Klangverbiegers, dit elimineert de omslachtige te klikken op de afzonderlijke detailpagina's. Bovendien, het punt FX Chain is een zeer interessante aangelegenheid. Hier wordt de volgorde veranderd in de Hoor het individuele geluidsinstellingen toe te passen. Oninteressant? Maar in geen geval! Audio professionals weten de volgorde van de effecten keten kan een aanzienlijke invloed op het type geluid wijzigen. In de volgende video clip zijn alle audio-instellingen gepresenteerd.

Windows Sound verbeteren automatisch of handmatig

HOOR biedt prima Möglicheiten voor zowel beginners als ervaren audio liefhebbers. Wie graag snel tot het doel, gevonden in de talrijke bevatte audioprofielen goed gevulde presets die zich richten op de verbetering van Windows geluid voor het afspelen van effecten, games, tv en film, muziek of spraak. Daarnaast kunnen gebruikers op te slaan hun eigen profiel hier die worden geassocieerd met een enkele klik in de toekomst beschikbaar. Na het selecteren van een profiel in één keer aanpassingen worden uitgevoerd op alle gebieden van Windows sound enhancement uitgevoerd. Sneller als het wordt.

HOOR downloaden audioprofielen

Uitvinders en optimizers echter de toegang tot de verschillende gebieden van de toonregeling. De volgende gebieden zijn beschikbaar voor dit doel:

 • Windows equalizerDe EQ regelaars naar eigen smaak ter 10-256 bands variabel hetzij als een grafische equalizer met individuele regelaars of dynamische bochten.
 • 3D-geluid: Maakt een virtueel driedimensionaal beeld met instelbare diepte en Bass
 • Ambience: Voegt het audiosignaal een Hall of Room effect. De ruimte grootte kan worden veranderd.
 • FX: Een variant van surround sound voor virtuele verbreding van het stereobeeld. Dus het geluidssignaal klinkt groot, zelfs als de dozen aan elkaar liggen in de buurt.
 • MaximizerDe goede oude loudness verhoogt bass en treble kunnen individueel worden geregeld.
 • Brain Wave Synthesizer: Psycho-akoestische aanpassing aan "relaxed perceptie" van het audiosignaal
 • limiter: Een compressor die het hardst signalen gereduceerd tot een lager niveau, waardoor het audiosignaal dichter, het haalt momentum maar
 • ruimte: Creëert een virtuele surround ruimte en geeft de indruk dat zelfs signalen die van achteren
 • trouw: Verbetering van de reproductie van kleuren, namelijk door het kleuren en het verhogen van het hoge frequentiebereik
 • spreker: Verbetert het geluid van de luidsprekers en hoofdtelefoon door speciale geluidsegalisatie het verminderen van de resonanties en fase-inversie.
 • subVoegt een virtuele subwoofer toegevoegd. Natuurlijk, deze optie vervangt een bass woofer niet echt, maar brengt wel een hoorbare verandering.

HOOR Download handmatige aanpassing

Audio Enhancement met zeer goede mogelijkheden De Hear Download verzamelden vele handige tools voor Windows om toonregeling op een, overzichtelijke gebruikersinterface te sturen. Psycho-akoestische effecten, zoals 3D audio en de gesimuleerde subwoofer werk goed, maar bepalingen over enkele van de betekenisvolle bereik. Ook hier heel tijden "less is more"Die is niet te beschouwen als een kwalitatieve tekortkoming van de software. Algemene beoordeling: Excellent sound enhancement met veel mogelijkheden voor beginners en professionals. Download verplichting niet alleen voor muziekliefhebbers met een claim. Wie toch graag op zoek naar iets anders hier andere audio gereedschap is een gratis download.

Beperkingen van Hear

30 dagen op proef

map