Actie opnameprogramma

Actie opnameprogramma

Streaming is het grote ding op dit moment. Of u nu op YouTube of Twitch: Veel wimpel tonen hun games of andere dingen op de PC en gebruik deze om miljoen kijkers in de ban te trekken. met de Actie opnameprogramma downloaden hebt u de mogelijkheid in de kring van de streamers te gaan zonder dat te maken met talloze je grote, deels onbruikbaar eigenschappen van het programma. Omdat Actie werkt eenvoudig.

Actie opnameprogramma downloadenDe gebruikersinterface van de Actie opnameprogramma verschijnt netjes - u zult snel wat je zoekt te vinden. (Foto: Mirillis Ltd.)

Nuttige opties en gemakkelijker export in actie opnameprogramma downloaden

Het maakt niet uit welk programma u gebruikt en wilt anderen wat je ermee laten zien - het spel via een video-editing of fotobewerking tutorial om eenvoudige pc Aanwijzingen voor grootouders: Actie trekt allerlei soorten content op.

Hier kunt u ook commentaar gelijk met de stem en beschrijf wat je doet. Zelfs een webcam stroom kan zo zien dat je overal worden gezien op het scherm in de video. Dit zorgt weer dat de persoonlijke touch. Een extra functie ontdoen van de achtergrond, zodat je gezicht past naadloos in het beeld.

Speciaal voor Game registreert het programma, met zijn vele, maar betekenisvolle en makkelijk te opties die voldoen aan perfect als het verdwijnt onder andere, de huidige FPS nummer (frames per seconde). Het kan zelfs worden opgenomen in HD.

Actie opnameprogramma Download opnameNaast het spelen kan je bijvoorbeeld ook tutorials voor andere programma's op te nemen. (Foto: Mirillis Ltd.)

Volledig scherm of slechts delen?

In de praktijk, de mogelijkheid om slechts een gedeelte van het scherm te krijgen in de video. Dit leent zich vooral voor tutorials. dan op de achtergrond kunt u nog andere dingen te doen die niet bestemd kunnen worden voor het publiek.

De export loopt na een geslaagde opname zeer vloeiend en relaxed. U kunt exporteren naar een formaat. Fast Rendering je wint door het ondersteunen van Nvidia's CUDA technologie, AMD APP en andere hulpmiddelen. Wil je maken niet alleen kunt u rechtstreeks uploaden naar video.

Dus voor het uploaden bent u ook live streaming opties die beschikbaar zijn - bijvoorbeeld via YouTube, Facebook en Twitch.

De constante verbeteringen en goede ondersteuning

De schoonheid van de actie opnameprogramma download: Er is regelmatig praktijk updates die de behandeling weer te verbeteren. Terwijl de aandacht in het huis Mirillis op een hoffelijke support. Als je op iets negatiefs? Meldt u zich bij de ontwikkeling team en helpt actief om het programma te verbeteren.

Actie opnameprogramma downloaden Live StreamOf het nu gaat vooraf opgenomen video of live streaming, aan en uit YouTube en andere portals die! (Foto: Mirillis Ltd.)

Systeemvereisten

Zodat uw actie goed kan worden gebruikt, moet uw PC voldoen aan de volgende eisen:

  • Besturingssysteem: Windows Vista / 7/8 / 8.1 / 10 / DirectX met de huidige bestuurders; voor HD-opname DirectX 9.0c
  • CPU: Minimum Intel Celeron 1,4 GHz of gelijkwaardig / Voor HD: Intel Core 2 Duo 2.0 GHz of gelijkwaardig
  • RAM: Minimaal 512 MB / Voor HD: 1 GB
  • graphics: Minimum Direct3D 9.0 compatibel met ondersteuning voor Pixel Shader 2.0 / Voor HD: Volledige Direct3D 10.0 compatibel met ondersteuning voor Pixel Shader 4.0

30 dagen U kunt opnameprogramma gratis te downloaden met het gereedschap na de actie. Daarna moet je een licentie kopen. De kosten voor thuisgebruikers 24,95 euro, voor de professionele gebruiker van 41,95 euro en is geldig zonder beperkingen. Tijdens de testfase uw video watermerken worden toegevoegd.

Als je wilt om rond te kijken voor meer praktische hulpmiddelen voor video-opname, een kijkje nemen in onze downloadsectie.

map
Adblock
detector