massief

Native Instruments Massive brengt de dikste geluid dat vandaag de dag te vinden in de computer-based opnamestudio. De synthesizer is geschikt voor alle elektronische Mucke - of vette bassen voor RnB en hip hop, brede haken voor technoid werk van alle soorten, of schwurbelige wobbles voor DubStep Drum en Base speelt eigenlijk voor de Masterpiece uit Berlijn niet uit. De kracht van de VST synths is duidelijk in de vele coole modulatie mogelijkheden - maar wie voelt niet als te veel technische Gewerkel, moet dankzij een enorme database van Hammer presets dus een tweede niet in dienst, maar kan gewoon klikken, en start-klaar geluiden.

Standalone synth of VST Massive Download

De NI Massieve Download sleutelt hetzij onafhankelijk als zelfstandige of vergrendelingen aan VSTi en RTAS base in een sequencer. Als zelfstandig besturen NI Massieve via een keyboard, en kan het geluid levende talrijke controller kan beïnvloeden door het bedieningsoppervlak, zoals de Novation Remote of interne NI controllers. Wie meer wil gaan in de richting van de productie, ziet er het beste in het overzicht van gratis downloads voor muziek maken en integreert de massieve toongenerator in een VST studio. Dus je moet melodieën en basislijnen niet leven einklimpern, maar rangschikt ze in een lied en laat deze automatisch af te spelen. Daarnaast bindt ook een controller, zoals in de stand-alone, maar profiteert ook van de vergaande automatisering mogelijkheden van een VST hosts en gegarneerd de hele zaak op te starten met heerlijke externe VST-effecten. De standalone is dan ook bestemd zijn voor live-professionals of voor beginners die willen om een ​​idee te krijgen voor nu. De Massive VST-versie is echter nogal gericht op songwriter.

massieve Klangerzeung

Kortom, de NI Massive Download helemaal niet dat oneindig overvloedig. Drie oscillatoren, een modulatie oscillator en noise en feedback worden gebruikt voor verantwoorde productie. Het bereik van beschikbare golfvormen voor de Oszis, echter, .. goed, solide. Bovendien kan elke golfvorm worden gestart op elk punt en te behandelen, bijvoorbeeld als een spectrum of formant. De Oszis worden geleid, verbonden en gemengd naar believen, die via twee afzonderlijk schakelbaar filter met talrijke functies en is verkrijgbaar met insert en post FX. Alles wat er Unison en / of met maximaal 64 stemmen - maar met toenemende Voices een goede hoeveelheid rekenkracht nodig is.

NI Massive Download

Handmatige en automatische vervorming van het geluid

kan echt duizelig in de modulatie mogelijkheden. Als een modulatie bron, vier enveloppen en drie optionele LFO, Stepper of performer klaar. Welke is gewoon om hun eigen smaak, trekt het bijbehorende pictogram om de gewenste modulatie doelen, reguleren kracht en van. Op verzoek moduleert zelfs een gemoduleerde modulatie een andere, liefhebbers van moderne elektronische muziek zal hun vreugde in de mogelijkheden hebben.

NI Massive Download modulatie en Macro Controls

Naast de automatische Klangverbiegung men ook acht knoppen - Macro Controls - verkrijgbaar met diverse controles tegelijk. Aldus bestuurt een besturingseenheid een aantal andere regelaars tegelijk, waardoor bijvoorbeeld het filter dieper in resonantie en vervorming hoog gaan, de nagalm maar ook minder. In de laatste presets kan het begrijpen heel goed, hier van invloed op de acht snelle controles meestal de belangrijkste modulatie parameters. By the way: Zowat alle knoppen, faders en schakelaars in NI Msssive zijn uitgerust met een MIDI leerfunctie en kan op afstand worden bestuurd op deze wijze door externe apparatuur of via gastheer automatisering. Enorme kansen voor sound engineer en Presetklicker Een spectrum van klankkleuren en vooral een bijna eindeloze lijst van modulatie opties - niets minder dan Native Instruments Massive Download brengt naar de studio. Voor informatieve losse voering op de achtergrond de neiging minder goed in staat een massieve klank generator biedt een spectaculair breed en meest opvallende geluiden te zijn. De hoofdzaak is het geluid ontwerpmogelijkheden lood synth om beweging basislijn eerste orde dubstep. Iedereen op zoek naar een virtuele analoge Synthiesizer met een extreem vette sound en een maximale modulatie mogelijkheden, kan de zoektocht in ieder geval stoppen voor het moment. De gebruikersinterface blijft grotendeels helder en kan nauwelijks van belang is na enige training geopend. Download een duidelijke tip!

Beperkingen van Massive

Compleet functionaliteit met 1345 geluiden Runs 30 minuten per sessie Geen Opslaan of Total Recall

map
Adblock
detector