Volledige versie: Ashampoo Burning Studio 2014

De volledige versie van Ashampoo Burning Studio 2014 zagen druk op de troon van de verbranding keizer Nero Burning Rom. Na het registreren van de fabrikant werkelijk betaalde brandprogramma freeware met volledig gebruik van de volledige functionaliteit die kan concurreren met de alternatieve brandstof programma's gemakkelijk is.

Ashampoo Burning Studio 2014 Download: concurrentie voor Nero Burning Rom

En dat kan heel indrukwekkend zijn. Net als bij de Altvater onder de schijf is beperkt en de broodroosters Ashampoo Burning Studio 2014 downloaden nadat het ver is geïnstalleerd vanaf het zijn gewoon om data blanks bestendigen. Dit openbaart zich een uitzicht op het startscherm, waar bijvoorbeeld, een menu-item Bewaren + herstellen identificeerbaar is.

volledige versie Ashampoo Burning Studio 2014 te downloaden

Back-up en herstel, met inbegrip

Hier ligt het Ashampoo Burning Studio 2014 backups handmatig geselecteerde directories op. Als de bestemming van data backup optionele CD, DVD of Blu-ray blanks, evenals USB-sticks of externe harde schijven worden gebruikt. de mogelijkheid om back-up archieven blijkt te zijn nuttig zijn in dit verband bij het overschrijden van een bepaalde grootte in meerdere bestanden moeten worden gesplitst. Zon kan ook sized mappen om meerdere, eigenlijk verdeeld klein formaat media. Een geïntegreerde compressor kan voorkomen dat iets dergelijks, maar waarin hij de Bestandsgrootte van de uitbestede data verminderde. Daarnaast is de back-up module van Ashampoo Burning Studio 2014 beschermt de back-up van gegevens op aanvraag met een wachtwoord om toegang door onbevoegden te voorkomen. Echter, men moet hier voorzichtig uitgeoefend, want in geval van verlies van deze toets om de gegevens te herstellen is niet meer mogelijk.

Cover ontwerper voor dvd's en cd ook aangeboden

Om het moment van de enquête niet te verliezen, vooral in veel verbrand media, het downloaden van Ashampoo Burning Studio 2014 bevat ook een gelijk Cover designer. Het domineert de formaten van de momenteel populaire optische opslagmedia. In detail betekent dit: Dek af en boekje voor DVD's, slim cases, cd-doosjes en dekt voor Blu-ray doosjes. ook gemaakt en hier labels af te drukken voor de lege plekken zichzelf of de juiste stukken van zilver gegraveerd met behulp van LightScribe-branders. Klein nadeel: hier kan alleen afbeeldingen worden verwerkt, toe te voegen geschreven inhoud is niet mogelijk. Hiervoor is de Ashampoo Burning Studio 2014 veronderstelt downloaden lokaal opgeslagen graphics evenals via het web geïmporteerde foto's. Daarnaast krijgt motieven direct van de digitale camera of lees ze direct met de scanner.

Gratis brandprogramma laat weinig te wensen over

Ook een aantal vragen onbeantwoord in het hoofdveld van Ashampoo Burning Studio 2014, het schrift voor optische opslagmedia. Blu-ray, DVD en CD kan worden gebrand namelijk met data, muziek en video's in verschillende toedieningsvormen. Dit betekent dat in de filmische veld (S) VCD, DVD en blu-ray en in het Department of Music Audio- en MP3-cd's en de eenvoudige kopiëren van nummers op een daarvoor bestemde ruimte. ook een cd-ripper Mag niet worden downloaden van de Ashampoo Burning Studio 2014. Dit stelt muziek-cd's als MP3, WAV of WMA op de harde schijf en zorgt dankzij een Interface naar Internet databases gewoon rond naamgeving en tagging van digitale titels. Als u wilt, past ook parameters bijvoorbeeld bemonsterings- en bitsnelheid naar zijn eigen voorkeuren.

Burns ook cd's en disk images autostart

Gegevens-cd branden van Ashampoo Burning Studio 2014 met een optionele automatische start-functie met of zonder interactief menu. Dit laatste levert ongeveer zinvol, wilt u een verzameling van programma's te branden en de software te selecteren om comfortabel te worden gestart na het plaatsen van de schijf. In aanvulling op de eerder genoemde branden kenmerken van Ashampoo Burning Studio brengt 2014 te downloaden, zelfs een afbeelding Writer met, CUE, ISO en IMG-bestanden leest voor controle of handeling dergelijke beeldgegevens in de formaten CUE en BIN alsook in een intern bestandsformaat. Ook inbegrepen in het pakket is een schijf copier, die weigerden te dupliceren een tegen kopiëren beveiligde DVD plichtsgetrouw zijn in de test.

Maak een bootable cd's en dvd's mogelijk

Tot slot, met Ashampoo Burning Studio 2014 rewritable spaties verwijderen opstartbare media genereren en gemodificeerde kopieën. Hier kunt u meer bestanden toe te voegen voordat het branden toegevoegd of uitgesloten onnodige of gewenste componenten van het kopiëren. Download duidelijk aanbevolen Compleet assortiment, overzichtelijke gebruikersinterface plus gratis: Brenner hart, wat wil je? De algehele positieve algehele indruk is niet in staat om op een duurzame duistere uiteindelijk iets te rudimentair geraden Cover Designer.

Beperkingen van de volledige versie: Ashampoo Burning Studio 2014

Met het oog op de volledige versie gebruik maken van een gratis registratie vereist. Afwisselend 10 dagen trial.

map