Gratis WebM Video Converter

Gratis WebM Video Converter converteert video's in WebM-formaat naar andere populaire videoformaten. De freeware helpt gebruikers met een eenvoudig ontworpen interface met een paar klikken door het conversieproces.

video's converteren naar WebM-formaat: Gratis WebM Video Converter Download

Gratis WebM Video Converter converteert video-on-demand in beide richtingen. Dat wil zeggen dat de vrije Converter converteert beide clips van DivX, MKV & Co. om WebM en vice versa. Met behulp van drop-down menu, zet je in de freeware de output formaat en de kwaliteit waarmee de video moet worden geconverteerd. Het oppervlak van het freeware is eenvoudig, de bediening eenvoudig. Eerst moet je de bron en de bestemming mappen van de videoclip te selecteren en kan zelfs de film geknipt voor de conversie. Met nog een klik op Convert neemt de conversie plaats.

Gratis WebM Video Converter Download

Ondersteunde videoformatenAVI, DivX, MPG, MPEG2, MPEG, MP4, MP4V, WEBM, WMV, ASF, MOV, QT, MTS, M2T, M2TS, MOD, TOD, VRO, DAT, 3GP2, 3GPP, 3GP, 3G2, DVR-MS , FLV, F4V, AMV, RM, RMM, RV, RMVB, OGV, MKV, TS Gratis WebM video Converter brengt de steeds populairder in het netwerk videoformaat WebM gemeen andere video-standaard formaten. De gratis Converter zijn ook verkrijgbaar als onderdeel van het Multimedia-pakket gratis Studio.

map
Adblock
detector