de Download BPM Counter meet de snelheid van de muziek tracks in BPM (beats per minuut). Muziekliefhebbers voelen met de kleine freeware tool van de muziek aan de pols houden en rekenen op de achtergrond actief muzieknummers zelfs de klok.

Met de BPM tegenmaatregel Download het nummer tempo van het muziekstuk

Een betrouwbare BPM-teller vergemakkelijkt geluidstechnici, muziek mixers en audio hobbyisten op uw eigen PC de afhandeling van audiomateriaal. Hij erkent dat het songtempo in zogenaamde slagen per minuut bij tracks. Het downloaden BPM teller biedt DJ's met nuttige tips zoals uw muziekcollectie mates beat-technische. Het principe is eenvoudig: Bij het luisteren naar liedjes die je tikt op een knop in de tijd met de kleine, gratis tool geeft de snelheid. De kleine onnauwkeurigheid veroorzaakt dat de gebruiker door onnauwkeurige Tap automatisch verwaarloosd en de gemiddelde aangegeven.

In techno tracks van de beats per minuut tot ongeveer 160

Een kleine winkel gesprek: Met BPM, de hoorbare beats per minuut worden genoemd overeenkomstige kwartaal noten meestal in cycli zoals 4/4, 3/4, 2/4. Daarentegen 12,8 drieachtste toepassing op combinatie maatregelen zoals 6/8, 9/8, als beat. In hip-hop of rap de BPM-bereik is ongeveer 60 tot 110 slagen per minuut, met house en trance bij 120 tot 150 en hardcore techno tracks verwacht wordt dat het een beetje weer omhoog en de BMP klimt in het gebied van meer dan 160 slagen.

Download BPM Counter

BPM-teller als een verplichte download voor disc jockeys en muziek mixer

Profesional Disc jockeys hebben in de keuze van de muziek voor de dansvloer, in het bijzonder de beat in het oog, omdat het de snelheid van een track dicteert. Op basis van het aantal beats per minuut van de muziekliefhebber kan te weten komen goed als de stukken van de muziekcollectie harmoniseren ritme-technische. Ook voor Music Mixer is het van groot belang, zoals de tracks in elkaar passen in termen van snelheid. Twee stukken van muziek kan alleen worden aangesloten zin als hun snelheid is vergelijkbaar.

Met de BPM-teller telt de beat van de muziek

De eenvoudigste manier om de numerieke BPM voorkomt, de BMP-counter te meten. Een installatie van de freeware is niet nodig. Na het starten van de muziekliefhebber kijkt naar een kleine, kleurrijke doos vragen "Daar gaan we!", Het toetsenbord wordt gebruikt als een klok. De gebruiker kan de toetsen gebruiken om het ritme van de huidige muziek mitzutippen. Het raam van het gemiddelde van de beats wordt afgegeven bij elke druk op de toets, de cursus is voortdurend in beweging, voordat hij betrouwbaar regelt. is opnieuw de exacte BPM-waarde te zien waaronder decimaal links. Dat is het - veel meer er is om de BMP-counter te melden. Geen instellingen, geen menu's, geen andere functies. Het freeware programma is uitsluitend beperkt tot zijn taak om het opnemen van de snelheid van de muziek. Tal van andere audio-tools voor het gratis te downloaden kunt u vinden in onze software aanbieden.

BPM-teller downloadbewerking