wanneer Audacity downloaden is dat het een gratis audio-editor en recorder die al lang door audiofielen als een insider tip heeft overwogen. Muziek freaks mengen met de freeware op een aantal tracks Audio bestanden en bewerken.

Audacity download voor uitzonderlijke geluidseffecten

Het geluid editor en converter komt met een aantal Effecten en filters Naast VST ondersteunen. Honderden filters en geluidseffecten en effect plug-ins, beschikbaar na het beschikbaar om te downloaden, met inbegrip van wijziging van standplaats of voor het toevoegen van echo en compressie Audacity. Andere filters worden gebruikt voor de bestrijding van geluidshinder, en voor de reparatie van audiobestanden.

Audacity downloaden

Geavanceerde audio-editor en recorder met opname functie

De gratis geluidsstudio opnemen, bewerken en afspelen van audio-bestanden ondersteund onder andere formaten Ogg Vorbis, MP3, AIFF, AU, VOC, FLAC en WAV. Ook al is het in Audacity om alle audio sequencer, kan importeren en grafisch MIDI-bestanden weer te geven. De geavanceerde audio-editor en recorder bevat een handige opnamefunctie. Dit houdt audiosignalen van alle soorten en slaat ze op de harde schijf.

opnemen platencollectie en specerijen

Audacity opneemt, snijwonden, mixen, vervreemd en gerestaureerd audio - dus je pept voorbeeld de oude platencollectie op. Maar natuurlijk, de tool kan ook gewoon voor een gemakkelijke Proces van het overbrengen van muziek worden gebruikt. Hoe dan ook, de installatie van de LAME is noodzakelijk voor het gebruik en de verwerking van MP3.

Audacity opname Download

passen en spoed met Audacity

Audacity bewerk audiobestanden op verschillende manieren. Dus, bijvoorbeeld, de snelheid en de toonhoogte kan worden aangepast, frequenties benadrukken filter en nog veel meer. In de downloadsectie een link naar de LADSPA plugin pakket is nu beschikbaar, meer dan 90 gratis plugins voor Audacity bevat. Hier zijn nuttige hulpmiddelen voor het verwijderen van externe ruis beschikbaar is, evenals grappige geluidseffecten gimmicks zoals Retro Flanger etc.

Interface voor VST plug-ins

echt interessant is de Audacity downloaden voor gebruikers van VST-plug-ins. De beschikbare ook in de downloadsectie VST Enabler zorgt ervoor dat Audacity VST gesprekken. de VST-interface is de meest gebruikte interface voor audio plug-ins onder Windows. zijn de VST Enabler is net uitgepakt en gekopieerd naar de plugins directory van Audacity hebben de toegang tot de professionele plug-ins geopend in overvloed.

Audacity downloaden Effects

Automatisch zoeken naar songtempo

Maar de editor controleert ook automatisch het vinden van de songtempo of onbeperkt ongedaan maken uitgevoerde acties &# 45; praktisch! Vrienden uitgebreide en schitterende gebruikersinterfaces te komen met Audacity niet hun geld - Trailer uitgebreid gratis audio software doet.

Audacity downloaden Sync Lock

Interessante functies audiofiele naturen

Audiofiele naturen zijn blij met toongeneratoren voor wit, roze en bruin lawaai, geveegd sinus, vierkant, zaagtandsignalen, DTMF-tonen, metronoomklik, etc. Meer interessante functies voor muziek freaks de tijdspoor voor het instellen van de afspeelsnelheid en de weergave van de digitale audiotracks eventueel lineaire of logaritmische curve, spectrogram of pitch. De gratis audio-editor accepteert audiobestanden in parallel op, bewerken en afspelen. Bronnen zoals een microfoon of streaming van het internet. de Sync Lock functie die twee audiosporen tijdens de verwerking automatisch synchroon.

Gratis opnamestudio met een helder oppervlak

Zo is het mogelijk om muziekstukken mixen, om hen te voorzien van geluidseffecten of wijzigen van de afspeelsnelheid. Met het lawaai en ruisfilter storingen zijn gemakkelijk uitgefilterd. Muis en sleep & Drop snijdt de muziekliefhebber delen van audio-bestanden uit en voegt ze elders weer.