met de Full Version Gratis Tunes Download Muziekliefhebbers krijgen een waardevolle hulp aan de computer. Voor deze shareware in een grote functies hulpmiddel wijzerplaat en Batchconversie geïntegreerd en bovendien verwijdert juridisch DRM kopieerbeveiliging van cd's.

Het downloaden van de volledige versie FreeTunes en de testfase

Het downloaden van de volledige versie FreeTunes kan gemakkelijk over de aangrenzende knop om te downloaden. De fabrikant adviseert voor het installeren van alle antivirus software en firewalls voor een juiste installatie uit te schakelen. Dit bestand is een demo-versie voor zeven dagen. Deze proefperiode kan worden verlengd voor nog eens twee weken als de gebruiker registreert gratis van de fabrikant. De demo versie is beschikbaar in vol is en de taal kan voorafgaand aan de installatie worden gekozen, zodat de gebruiker interface is beschikbaar in het Duits op de PC.

Full Version Gratis Tunes Download

In de volledige versie FreeTunes is alles over muziek en soundtracks

In dit shareware is een van de beste assistent voor muziek en soundtracks, die beschikbaar is op de markt. Hier zijn er andere audio converter gratis te downloaden, vervullen vergelijkbare functies als de volledige versie FreeTunes. De tool kan rippen muziek-cd's, audio boeken en dvd's en vermijdt ook de vervelende DRM kopiëren een geheel legale manier. Hij neemt de muziekbestanden namelijk nieuw op en zet ze vervolgens in het gewenste formaat. Hij geeft ook de muziek bestanden met ID3-tags en maakt gebruik van een database van het internet, van waaruit hij de albumhoes trekt indien nodig. Daarnaast is de audio converter uittreksels audiotracks van dvd's en video's die van het internet hebt gedownload. By the way, de audio converter fungeert ook als een eenvoudige muziekspeler. De zaak ondersteuning muziek bestandsformaten zijn: WAV, MP3, WMA, M4A, M4P, M4B, M4R, RAM en Ogg Vorbis.

Gender indeling en verschillende skins in audio converter

Zodra de installatie is beschikbaar voor de gebruiker drie verschillende skins voor de gebruikersinterface. Hij kan kiezen tussen de MALE (oranje), female connectors (blauw) en Windows-Skin (grijs). Echter, deze huid heeft geen invloed op de werking van het gereedschap. Dit is gemakkelijk, niet in het minst vanwege de eenvoudige menunavigatie: Er zijn drie belangrijke categorieën, namelijk "omvormer"de "speler" en "instellingen", Zo is de interface is intuïtief te gebruiken en iedereen, of geoefend met mediaspelers of niet, dit audio converter kan zeer snel af te handelen.

Full Version Gratis Tunes downloaden Skins

Voor het catalogiseren van grote cd-collecties Wie heeft een grote, fysiek cd- of dvd-collectie en wil graag de catalogus van de nummers op zijn computer, dat is precies goed met een download van de volledige versie FreeTunes. Deze slanke gereedschap ript cd's en dvd's, de audiotracks speelt en zet deze om in aanvulling op verschillende formaten. Dat maakt het ook zo gemakkelijk om uw favoriete muziek compatibel voor verschillende mobiele apparaten om altijd on the go toegang tot de cd-collectie te maken.

Beperkingen van de volledige versie: Gratis Tunes

Volledige versie na gratis registratie van de fabrikant.