Karaoke versie heeft een grote pool van meezingers met op maat gemaakte backing tracks en karaoke videos klaar. Het is een download shop voor karaoke MP3's, die ook diverse gratis meezingers beschikbaar, met name oudere traditionele folk songs in verschillende talen. De nummers zijn niet origineel versies, maar nachgespielte backing tracks in een instrumentale versie, verkrijgbaar met bijbehorende stemmen of zang.

Karaoke Version Download: meezingers voor de karaoke-party

Karaoke is populairder dan ooit. Het enige dat nodig is een nummer zonder zang en bijpassende teksten en daar ga je. Dus er is geen tekort aan muziek input, biedt verschillende Karaoke Version Karaoke songs gratis te downloaden klaar. Naast klassiekers als Jingle Bells, Amazing Grace, La Bamba, Greensleeves, When The Saints Go Marching In en Oh! Susannah zijn ook vertegenwoordigd gratis meezingers uit de afgelopen decennia. Het downloaden van muziek door de muziekliefhebber op verzoek van taal en genre.

Karaoke Version Download

Het afspelen kan worden aangepast aan uw eigen tone of voice

Alle titels zijn beschikbaar in MP3-formaat en geen auteursrechten overtreedt. De toonhoogte van een song kan worden gewijzigd door te klikken op de pijltjestoetsen. Door te klikken op de play-knop, de muziekliefhebber, het resultaat behoort ook tot het zelfde. de Het afspelen kan worden twee halve tonen omhoog of omlaag transponeren, om af te spelen op eigen veld aan te passen. Echter, met name de zang moet worden opgemerkt dat wijzigingen in de belangrijkste invloed op de kwaliteit van het afspelen.

Begeleidende liederen, lichaamsbeweging titel en playbacks downloaden

Wie organiseerde een karaoke-partij, heeft de Karaoke Version Download de keuze tussen de karaoke formaten CDG, MP4, WMV en KFN. De WebApp biedt karaoke songs, begeleidende liederen en lichaamsbeweging titels beschikbaar om te downloaden, een totaal van 40.000 playbacks van professionele kwaliteit, maar de meeste zijn niet gratis. Maar er is ook een speciale sectie, is opgenomen in de enige vrije karaoke songs. Op dit moment zijn 138 meezingers er vertegenwoordigd. Om de gratis karaoke liedjes, een klant en daarom een ​​registratie vereist downloaden.

Karaoke Version Download Instruments

Speciale karaoke versies voor gitaar, drums en bas

Wie is dan bijvoorbeeld het lied klassiekers "House Of The Rising Sun" wil laden, kan kiezen uit twee instrumentale versie (backing-tracks) en een track met gezang (cover). Het tempo (80 BPM) en het nummer (A minor) zijn ook aangegeven duur (4:20 minuten). Bovendien heeft elke bekend om de meezingers of de titel eindigt met of zonder vervagen. Voor speciale instrumenten zoals Gitaar, drums en bas zijn speciale versies verkrijgbaar met of zonder vocals. Wanneer Guitar afspelen volgende vier versies zijn beschikbaar: met zang zonder gitaar zonder zingen zonder gitaar, zang en gitaar, enkel gitaar zonder andere instrumenten. Ook de selectie van Drums of bassist.

Karaoke Version Download Classics

passen vocals met schuifregelaars om uw eigen verlangens

Wanneer individuele MP3 afspelen van muziekliefhebbers perfecte aanvulling op uw eigen verlangens met de schuifknop drums, bas, akoestische gitaar, orgel, lead gitaar en zang. Wie kiest voor karaoke lied met teksten, speelt een Flash-video in de typische Karoke stijl zonder nummer van de teksten op het scherm.