Pazera Gratis MKV naar AVI Converter converteert de populaire Internet videoformaat MKV om naar AVI of MPEG. De freeware ondersteunt de zogenaamde 2-pass encoding voor hoge kwaliteit beeld.

Pazera Gratis MKV naar AVI Converter Download - betrouwbaar en veelzijdig

Wie de container algemeen gebruikte notatie in het netwerk Matroska - wil de rest om te zetten van de naam daadwerkelijk afkomstig is van de Russische Matrjoschka- naar een andere audio- of video-formaat, met de Pazera Gratis MKV naar AVI Converter Download goed bevoorraad. Hoewel het programma komt na het perspectief van vandaag een beetje gedateerd, dus, maar brengt precies met wat er precies nodig is voor de conversie. De converter zet, zoals de naam al doet vermoeden, MKVs in de vaak ondersteund door multimedia-software en een dvd-speler AVI-formaat. Daarnaast gaat hij door in de volgende output formaten:

  • XviD
  • DivX 3
  • WMV
  • WMA
  • H.264
  • MPEG4
  • MPEG-2

Pazera Gratis MKV naar AVI Converter Download

Natuurlijk zijn vorgefundene audiokanalen betrokken. Deze omvatten de volgende formaten:

  • AAC
  • MP3
  • AC3Wie heeft er niet gevonden de juiste doelgroep format converter in dit of wilt converteren van een andere bron bestand, kunt u kijken in de gratis video-converters voor de juiste software.

Kleine converter met geavanceerde functies

Wat de andere omzetter in ieder geval nodig is, is dat er een portable software is. Dat wil zeggen, de gebruiker is niet gebonden aan de computer met het programma, maar het kan een USB-stick overal mee te lopen. Met Pazera Gratis MKV naar AVI Converter downloaden blijft men niet alleen flexibel, maar zullen profiteren van een zeer intuïtief en eenvoudig gehouden oppervlak. Als u hebt gekozen voor een MKV video om te zetten, kun je gewoon slepen dat & slepen en neerzetten in de converter. Dan selecteert u de doelgroep formaat en laat de converter met zijn werk begint. Dus in ieder geval de snelle versie. Wie wil de kwaliteit van de conversie, zelfs in de hand te nemen, maar kan dat ook te doen. De software biedt een scala aan instellingen, aan alle kenmerken van de doelgroep formaat op te geven voor uw eigen ideeën.

Pazera Gratis MKV naar AVI Converter Downloaden Functies

De aanpassing van de parameters kan worden natuurlijk bij elk uitvoerformaat alsmede conversieproces opnieuw. Dit omvat de Configuratie van de bitsnelheid, bemonsteringsfrequentie, volume, kanalen en de frames per seconde of resolutie. Daarnaast is het programma maakt het mogelijk om de 2-pass encoding individueel aan te passen aan BAT bestanden op te slaan of video's bewerken door te snijden. Dit laatste is vooral handig wanneer de vervelende zwarte rand verdwijnt op video. Alle file functies zijn ook toegankelijk op elk gewenst moment. Indien gewenst kan de gratis converter alle encoder instellingen permanent opgeslagen uit als profielen. Al met al, de converter supplies solide beeld- en geluidskwaliteit, maar werkt heel middelen.