de Total Recorder Download pikt het geluid van elk programma. Of u nu wilt internetradio of VoIP-software op te nemen, wordt de opname tool aangesloten als een digitale recorder in tussen en trekt met leuke functies, zoals TimeShift.

Programmeren van een opname met de Total Recorder Download

Om Internet radio op te nemen, dan begin je gewoon een speler en klikken in Total Recorder op de opnameknop. Alternatief programmeren van de gewenste moment van registratie. De audio-specialist ontvangt geen kwaliteitsverlies direct vanuit het programma proces. Liefhebbers van vinyl ook line-in van de computer op hun draaitafels van en het digitaliseren van oude muziek schatten. De software slaat opnamen naar WAV, MP3 en andere formaten - de conversie plaatsvindt direct tijdens de opname.

De totale recorders zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Waarschijnlijk de meeste gebruikers van de Standard Edition mee, breidt de Professional Edition de functionaliteit van een serie chic goodies. Trekt over TimeShift voor tijd verschoven luisteren naar de huidige opname, Sampelraten dan de 44,1 kHz, automatisch splitsen opnamen en opnamen web stromen op de achtergrond.

De download gebied is ook interessant gratis add-ons voor Total Recorder vinden: Een spectrum analyzer, samen met Equalizer, een streaming uitbreiding van hun eigen opnamen op het web te publiceren, een digitale Mischupult en ook een iTunes / iPod-interface en OGG ondersteuning zijn beschikbaar. Total Recorder is een van de veteranen onder de opname gereedschappen. De shareware niet alleen opnemen, maar normaliseert automatisch het volume en nog veel meer. De functionaliteit kan flexibel worden uitgebreid via add-ons ook. Dus als er een behoefte aan meer Recorder: Total Recorder.

Total Recorder Download

Beperkingen van Total Recorder

In de ongeregistreerde versie elke 60 seconden wordt gestoken een hoorbaar geluid in de opname. Registratie herinnering.