VideoPad videobewerkingssoftware

de downloaden VideoPad knippen film, video stukjes in elkaar en op muziek gemaakt slide shows. De gratis videobewerking scores met overgangen en effecten, evenals 3D-ondersteuning, snijwonden en effektiert audio, en voegt ook optionele tijdsgesynchroniseerde ondertiteling en tekst clips in een film.

videobewerking met VideoPad Download

Bovendien zijn een recorder voor webcams en externe camera, een desktop-recorder en een screen capture tool. Afgewerkte clips geëxporteerd VideoPad in tal van videoformaten, branden op een schijf en laadt het direct en zonder omwegen op YouTube, Facebook & Co. hoog.

downloaden VideoPadVideoPad Download: videobewerking met overgangen en effecten (Afbeelding: NCH Software)

Met alle geweldige functies VideoPad is nog steeds dun in vergelijking met andere gratis video-editor downloaden uit onze catalogus. De gebruikersinterface van de gratis video-editing is relatief modern in de natuur, zo niet in het donker vandaag gebruikelijke stijl gehouden. De functies overzichtelijk gerangschikt, rij de belangrijkste toetsen grote aan de bovenkant en het toevoegen van bestanden van alle soorten, overigens 3D-bestanden, wordt geleverd met drag&Drop.

Clear programma-interface

De geselecteerde clip en momenteel sequentie - hier meerdere audio- en video clips gegroepeerd op sporen - zijn naast elkaar in afzonderlijke videovensters. Individuele sporen kan worden geschaald op de vraag, die de helderheid van de programma-interface verhoogt. Het aantal video tracks is de manier waarop alleen beperkt door de beschikbare geheugen audio tracks worden in de freeware videobewerking beperkt tot twee.

Echter, voor de meeste home projecten die voldoende zou moeten zijn, en zo niet, kan worden truc hier door audiotracks met elkaar te mengen in een aparte multitrack audio-editor. Dus u hebt geïmporteerd audio en video in de Video Editor - dat kan, afhankelijk van de videokwaliteit en de bestandsgrootte, nemen echter al een tijdje - en voegt deze vervolgens met een klik van een reeks toegevoegd. Zodra dit gebeurt, zijn ze op de tijdas voor het snijden, verplaatsen en superponeren onderaan het scherm. De bediening is zeer intuïtief, maar kan bij afwezigheid van overeenkomstige processor kracht vrij malen worden uitgesteld.

De clips tonen video knutselaar met effecten en overgangen

De verkregen onderdelen zijn eenvoudig verplaatst of verwijderd uit de sequentie. Nu meer clips of delen daarvan kan op dezelfde manier worden verwerkt en plaats als nodig is om hun hart inhoud. Geluisterd naar een audiotrack videospoor, worden de geluidsgegevens afzonderlijk gepresenteerd en automatisch verplaatst naar het videomateriaal kan echter ook gewenst ontkoppelen. Individuele clips tonen video knutselaar met effecten. Hier zijn gelijk aan te downloaden bevatten een aantal in VideoPad. Om verschillende clips crossfaden in elkaar, de video-editing, maar biedt een aantal overgangen.

cut VideoPad DownloadOninteressante passages uit de video cut (Foto: NCH Software)

Ook het toevoegen van ondertitels als bij de tv-serie buitenlandse stations is mogelijk met VideoPad. Daartoe gebruikers ofwel Subtitledateien toe in SSA-formaat, of maak uw eigen door de tekst op de juiste plaats van de video te typen. Ondertiteling wordt hetzij alfakanaal of achtergrond en kan qua lettertype, pas lettergrootte, positie en weergaveduur. By the way: Als de video nog moet worden gecreëerd, dat is gemakkelijk op de opnameknop en de daaropvolgende verkiezing van de videocamera. Om foto van het bureaublad gaat om VideoPad downloaden, zelfs het debuut video-opname software van dezelfde fabrikant daar echter aan toegevoegd dat automatisch en soepel.

inferieur aan een video met muziek of voice tracks

Bovendien als het uitsnijden commercials uit tv-opnamen of iets dergelijks, de VideoPad Video Editor voorziet ook in andere home toepassingen, zoals het bewerken en kopiëren van een video. Zo mooi verachtelijke clips zijn gebroken uit de familie vakantie in de beste delen van de oorspronkelijke vele malen, indien gewenst herschikt en gekruid met achtergrondmuziek. Verklarende draagt ​​kan echter stem aantekeningen die direct in VideoPad kunnen worden opgenomen. Daarnaast benadrukt videoclips met tekst, worden ze direct gegenereerd in VideoPad en dan staan ​​als afbeeldingen.

Maak geluid diavoorstellingen met VideoPad

Wilt u een diavoorstelling met VideoPad te creëren, kan deze relatief snel worden uitgevoerd met de praktijk en biedt bottom line veel individuele vrijheid van handelen met betrekking tot de effecten en de duur display. Voor deze gebruikers importeren alleen de afbeeldingen die u wilt en plaats ze individueel op de tijdlijn. passen nu ook de duur van de afzonderlijke beelden en overgangen, en stel de gewenste effecten. By the way kunt een logo toe te voegen of watermerk, hetzij via tekst clip of beeldbestand. Voor dit doel, toegevoegd aan een audio commentaar of muziek, of zelfs gelijk aan beiden en aanvullende opmerkingen te proeven.

Export Files Na het werk

Afgewerkte resultaten winkels VideoPad Video Editor in diverse populaire formaten als afbeelding of video. Ofwel levert de gewenste doelinrichting en VideoPad voert de nodige gegevens formaat of aangepast formaat en gegevens handmatig. Hoe kan ik video voor DVD, HD, YouTube, en overigens ook geanimeerde GIF afbeeldingen te maken. Ondersteunde formaten: 3GP, ASF, AVI, DV, DIVX, FLV, GIF, H.264, MKV, MOV, MP4, MPG, OGG, RM

VideoPad Download ExportVideo exporteren (Foto: NCH Software)

Videobewerking met VideoPad: gratis en zeer nuttig

Zoals reeds vermeld, de FX en overgangen in VideoPad Downloaden kan natuurlijk niet worden vergeleken met de professionele normen, maar zijn heel indrukwekkend voor een gratis video-editing programma. Als men eenmaal is opgenomen, zijn bezuinigingen en dubbing gedaan in een mum van tijd - zolang de processor prestaties acceptabel is.

Beperkingen van VideoPad videobewerkingssoftware

Beperkte functionaliteit: Slechts twee audiotracks en geen externe plug-ins

Beoordeling van de redactie

VideoPad videobewerkingssoftware Download Editor's Rating

map