de Bibliotheek View Download biedt per-click toegang tot de inhoud in de zogenaamde mediabibliotheken van de openbare televisie in Duitsland.

Speel video streams en opnemen met de bibliotheek View Download

Bovendien beschikbaar om online uitzendingen op ARD & Co heeft de freeware en internationale zenders, zoals Arte of tv-zenders uit Oostenrijk en Zwitserland in het programma. De Java-gebaseerde bibliotheek ViewTool eerste doorzochten de op dat moment gepubliceerd op de website van de zenders. Het programma presenteert ze vervolgens in een lijst om uit te kiezen. Nu kunt u de video's, hetzij als gestreamde tevreden met de ingebouwde speler bekijken of vereeuwigen op de harde schijf.

Bibliotheek View Download

Opnemen met behulp van externe speler

De plaat, echter niet de software zelf te nemen, maar met de hulp van externe speler, zoals VLC media player. Voor dit doel, maar slechts twee muisklikken, dan is het land van de geselecteerde clip als MP4 video op de schijf. Vanuit de culturele reportage tot aan de huidige sportschool, publieke omroepen om een ​​rijke selectie van video's te downloaden op hun servers - maar meestal slechts voor een korte tijd.

Met bibliotheek bekijken moet je kijken naar gemiste programma's niet alleen later, maar zet ze op aanvraag in zijn eigen filmarchief uit, en het is gratis. Gunstig, bibliotheek View is ook goed te abonneren op en downloaden van de populaire podcasts.