Wanneer * Reaper Download ** is een full-blown sequencer voor audio en MIDI-tracks. Het aantal sporen is alleen beperkt door het interne systeemgeheugen. De sequencer verwerkte muziekbestanden in WAV, OGG en MIDI.

The Reaper download bevat audio professionals met een mixer

Elk kanaal knoppen voor volume, pan envelop en FX zijn in Reaper, en de automatisering van de corresponderende parameters mogelijk. Op deze manier kunt u programmeren met REAPER dynamische mengsels en effect profielen, en automatiseren van professionele mix. Plug-ins (VST, DirectX, Jezus Sonic) sterk kan ook uitbreiding van het scala aan functies. Een aantal interessante VST plugin DownloadsVST plugin downloads, we hebben elkaar hier door de manier te zetten. REAPER ondersteunt ASIO4ALL en Kernel-streaming, DirectSound en WaveOut. Ook ReWire voor het koppelen van meerdere audiotoepassingen is geïntegreerd, zodat kan worden rede FruityLoops, Orion, ACID & Co. integreren direct in Reaper. Vanaf versie 3.0 ondersteunt Maaimachine ook meerkanaals mix voor mengsels met meer dan twee kanalen surround. De sequencer werkt met de native 64-bit, wat betekent dat in platte tekst hoofdruimte zonder einde. Wie kan iets doen met deze informatie, hebben ze niet de weg nodig.

Reaper downloaden

REAPER brengt een volwaardige opnamestudio met veel functies en vele interfaces aan de huidige geluidsnormen op de thuis-pc. Met state of the art instrumenten zoals Cubase of Logic kan niet helemaal bijbenen, maar wat het verschil in prijs ook gerechtvaardigd zou moeten zijn. REAPER kan worden gebruikt als een freeware, maar is eigenlijk een toeslag.

Beperkingen van Reaper

60 dagen volledige functionaliteit met de daaropvolgende registratie herinnering. Reaper is niet freeware, zelfs als het zo kan worden gebruikt. De licentie kost $ 60 voor particulieren.