Chord Pickout voor Windows

met de Chord Pickout Download kan digitaal op te sporen de akkoorden voor bijna alle nummers en automatisch transcriberen deze muzikanten. Daarnaast biedt het programma een aangrijpende steun voor gitaristen.

Geen giswerk meer over akkoorden dankzij Chord Pickout Download

maak een verscheidenheid aan programma's voor muziek helpt musici en degenen die willen worden in het onderwijs van hun muzikale kunnen. Ervaren muzikanten hebben een oor ontwikkeld voor de notities, en kan gemakkelijk te horen van nummers akkoorden. Zonder deze oefening, is het moeilijk voor beginners om de juiste noten te begrijpen. Net wanneer je wilt naspelen een echte nummer dat relevante informatie is soms moeilijk te vinden.

Chord Pickout Download

Met de Chord Pickout het downloaden van een eenvoudige en goed-en-klare oplossing voor degenen die niet willen gaan voor elk nummer op een lange Score Search biedt. Na het downloaden van de audio-software op de besturingssystemen Windows XP, Windows Vista, Windows 7 en Windows 8 geïnstalleerd. Daarna kan de juiste drietallen worden bepaald voor alle songs.

Met de Chord Pickout alle akkoorden zijn bij de hand

De behandeling van het programma is eenvoudig. Na Chord Pickout werd geopend elke audio formaten MP3, WMA, OGG, AAC, M4A en WAV kunnen worden geïmporteerd in de Audiopragramm. Na een paar minuten, een duidelijke presentatie van het nummer wordt weergegeven. In het bovenste gedeelte van de bestandsnaam is ingevoerd. Waaronder het geluidsspoor van het stuk wordt grafisch en continu weergegeven. Direct over de soundtrack, worden de akkoorden weergegeven, die kan worden veranderd op aanvraag. Het programma biedt een automatische omzetting, zodat het gehele nummer op elk interval kan worden gewijzigd hoogte met één klik. Daarnaast is er een veld van het overeenkomstige teksten.

Chord Pickout Download Print version

De geanalyseerde songs kunnen worden opgeslagen als programma-specifieke CPT bestanden. Ook de uitvoer is mogelijk als een tekstbestand. Echter, alleen de teksten en de akkoorden zijn zichtbaar. De embedded printfunctie biedt ook slechts dergelijke informatie.

Het maken van muziek met hulp

Het programma is vooral gericht op gitaristen. Het gebouw heeft een bijzonder handige functie: Bij het afspelen van de melodie in een apart programma venster handgrepen zijn op de gitaarhals weergegeven. Deze lopen gelijktijdig met het audiobestand en passen in stukken omgezet de nieuwe hoogte. Deze audio en visuele ondersteuning, de software is ideaal om nieuwe nummers te repeteren.

Chord Pickout Download handgrepen

Beperkingen van Chord Pickout

21 dagen proef, transcriptie beperkt tot de eerste minuut

map