Pazera Gratis MP4 to AVI Converter

Met een groot aantal mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets het videoformaat MP4 wordt gebruikt. Maar niet alle programma's voor het afspelen en bewerken van foto's omgaan. Oplossing geeft de Pazera Gratis MP4 to AVI Converter Download. Met de gratis Video Converter kan zijn - zoals het suggereert de naam van het product - omzetten MP4-bestanden in een handomdraai naar andere videoformaten. Om de focus niet alleen AVI-formaat als doelformaat te selecteren, maar ook MPEG en diverse andere formaten meer. Met video-formaten, is er zoiets. Blijkbaar, elke fabrikant van video camera's, camcorders, digitale camera's, smartphones en andere mobiele apparaten die geschikt zijn voor het opnemen van video's probeert zijn eigen video-formaat op te leggen zijn. Voor de eindgebruiker, is het niet gemakkelijk gekarakteriseerd. Omdat de gefilmd met een mobiele telefoon of digitale camera foto's kan dus niet verder worden verwerkt of gemakkelijk verzonden. Gelukkig zijn er voor dit doel gratis video converter te downloaden. Een van hen is de Pazera gratis MP4 to AVI Converter.

Pazera Gratis MP4 to AVI Converter Download

Installatie volgens Pazera gratis MP4 to AVI Converter Download gedaan in een korte tijd

Na Pazera Gratis MP4 naar AVI Converter downloaden van de gebruiker met een converter software, die het wijdverbreide converteert niet alleen met name op mobiele videoformaat MP4, maar ook MP4V in AVI of MPEG. Zo is de film foto's van uw laatste vakantie of de laatste avond uit kunnen worden bewerkt met de juiste software of eerder, voordat ze aan vrienden, familie of kennissen worden verzonden, of uploaden naar Facebook of andere sociale netwerken.

Video Converter afsnijdt als nodig zwarte randen

Installeert de video converter software Jacek Pazera of Pazera software in een mum van tijd. Gewoon Pazera Gratis MP4 naar AVI Converter downloaden-knop in onze download sectie en volg de installatie stappen gespecificeerd. De lichtere vanwege vindbaarheid is het raadzaam om een ​​programma-icoon te zetten op het bureaublad, in het geval dat u de software wilt gebruiken vaker. het programma wordt dan geopend door te dubbelklikken op het pictogram.

Pazera Gratis MP4 to AVI Converter Download Screenshot

Aan de positieve kant is ook de mogelijkheid om meerdere bestanden in één stap te bewerken. De parameters in het bestand conversie zijn ook handmatig geconfigureerd. Visueel, kunt u aanpassen van de resultaten, zoals door zwarte randen worden automatisch verwijderd als dat nodig is. Free Video Converter met nuttige optimalisatiefuncties Het programma kan gemakkelijk MP4 en M4V bestanden naar AVI of MPG (MPEG-1, MPEG-2) om te zetten. De installatie is snel van de hand. In tegenstelling tot de behandeling van de eerste keer dat duurt een beetje tijd als gevolg van de vele instelmogelijkheid. De belangrijkste functies zijn goed tot uitstekend, maar herkenbaar.

map