Studio One Gratis

de Studio One Download maakt de Windows-pc voor de Akai MPC. Studio One biedt uitgebreide functies van audio en MIDI, maar één ding: gemakkelijk te gebruiken.

Studio One Download als opnamestudio voor audio hobbyisten

Vocale en instrumentale geluid opnemen hobbyisten met Studio One en buig de tracks met een verscheidenheid aan geïntegreerde effecten. De selectie is hier niet beperkt op effecten zoals reverb en echo, maar biedt ook een hele reeks van expressieve productieve effecten. Ten laatste, dankzij de volledige VST ondersteuning (Free Edition: geen VST 2 / VST 3) kan worden gevonden in ieder geval garandeert het recht Klangverbieger van duizenden freeware plugins te onbetaalbaar. Het tempo van audiofragmenten past automatisch Studio One de weg naar het nummer tempo. VST-effecten en aan boord plugin u geldt ook voor de virtuele sound generator. Dit maakt het mogelijk voor optionele bijgeleverde synthesizers, drumcomputers en samplers (alleen Pro) zijn, of externe plugins. Opnieuw wordt de VSTi standaard ondersteund, die opent een oneindig geluidsuniversum generatoren. Maar ReWire wordt ondersteund, één maalt productie tools zoals FruityLoops, Ableton Live of Reason via de mixer van Studio One en stuurt de individuele instrumenten via MIDI.

De opvallende kenmerk van Studio One is het bedrijfsresultaat concept. Bel de meest professionele productieomgevingen onevenredig veel moeite kost om een ​​nieuw instrument op omvatten, we trekt hier gewoon een instrument, een patch of een effect van een goed gevulde lijst op de betreffende baan of in de rangschikking. Zal effecten worden uitgewisseld binnen een track, voltooiden we ook de swap door simpelweg met de muis. Studio One niet het wiel opnieuw uitvinden, maar maakt het een multiple round - zelfs als de freeware versie ontbeert een of andere goodie. Hoewel de top honden hebben een paar meer functies met elke nieuwe versie stelt S1 hier maar na. Studio One is zeker de laatste met de gratis versie op zijn minst een nauwkeurige luisteren waard nu.

Studio One Download

Beperkingen van Studio One Gratis

De download bevat de Free Edition, een 30-dagen proefversie van de Pro-versie. Die vraagt ​​om een ​​gratis registratie van de fabrikant.

map