iTunes voor Windows werkt als een centrale interface tussen Apple's iPod, iPad of iPhone en PC. De multimedia-manager speelt een groot aantal bestandstypen van beheerde in aanvulling op muziekvideo's en geïmporteerde muziek-cd's. De ingebouwde iTunes iTunes Store biedt bovendien een enorme selectie van muziek, films, tv-programma's, boeken en apps voor verkoop via internet.

Van eenvoudige MP3-applicatie voor multimedia manager

Sinds de eerste publicatie, is iTunes uitgegroeid tot een complex multimedia gigant. horen niet alleen muziek, beheren, maar ook de verbranding en het omzetten evenals synchronisatie en winkels behoren nu tot de fundamentele repertoire van de iTunes te downloaden voor Windows. Starten van het programma heeft een eenvoudige MP3-applicatie, die net werd gekocht door Apple, met inbegrip van ontwikkelaars. Toen de eerste versie van iTunes werd uitgebracht in januari 2001, was dit soort van een weerspiegeling van de nieuw verworven SoundJam MP. Kort na de overname van Apple wankelde op het programma met extra functies en een grotere compatibiliteit. namelijk de muziek beheer - - Bijvoorbeeld, de kern van het programma werd al snel geoptimaliseerd bevoorraad de iPod-ondersteuning en andere cd-brander. Ook zijn de eerste iTunes Music Store genoemd multimedia winkelgebied werd geïntegreerd. Al in 2003 heeft de freeware gepresenteerd als een feature-rich media manager met vele extra's. In alle volgende versies van niet alleen het bereik van de iTunes Store is uitgebreid, maar altijd aan het werk om het platform te verbeteren. Ook het uiterlijk van een veel gebeurd in de muziek manager. 2010 Apple lanceerde ook een sociale component met Ping integreren, zodat muziekliefhebbers de poging kunnen uitwisselen. De eerste aanmelding storm stelde een groot succes. Echter, het feit bleef actief deelnemen, zodat het netwerk al twee jaar later is ingesteld. toch sociale componenten mag niet worden afgezien van vandaag, zoals Apple de integratie van Facebook en Twitter heeft aangescherpt.

iTunes voor Windows Downloaden brengt PC en Apple apparaten met elkaar

Voor gebruikers thuis op uw Windows-pc om te werken, maar gebruik in de mobiele wereld de voorkeur aan Apple-apparaten zoals de iPod of iPhone, de Download iTunes voor Windows bijna een must. Naast haar muziek manager diensten van het programma in de eerste plaats fungeert als een schakel tussen Windows-PC en Apple mobiele producten. Dat wil zeggen, de gebruiker sluit zijn mobiele i-apparaat op een computer, alle Media-bestanden van iTunes automatisch gesynchroniseerd. Gegevensuitwisseling is ofwel via een draadloze of kabel. Wie wil er niet Synchronization de gehele media-collectie, kan voor gegevensuitwisseling individuele instellingen. Op deze manier kan alleen van bepaalde nummers, albums of afspeellijsten worden geduwd om het apparaat. De Music Manager maakt het ook mogelijk afzonderlijke audiobestanden door te slepen & om bestanden te laten vallen op het apparaat. Een plus oogsten iTunes dat het verschillende apparaten herkent en ook herinnerde ze. Zo kunnen gebruikers gemakkelijk meerdere apparaten te synchroniseren en vervang indien nodig met verschillende inhoud. Daarnaast is het downloaden van iTunes voor Windows ondersteunt 32-bit en systemen om 64-bit voor communicatie met het mobiele besturingssysteem iOS 7 voor iPhone en Co .. Dit betekent dat de media manager is de centrale interface tussen Windows en de iPhone, iPad of iPod Touch , By the way: De synchronisatie functie van de software is ook geweldig om regelmatig Back-ups zijn media-collectie te creëren.

Muziek en films overal beschikbaar: Synchronisatie met iCloud

De handmatige synchronisatie tussen PC en Apple-apparaat is uiterst nuttig. MAAR: is het nog gemakkelijker. Dankzij de integratie van online data-opslag services iCloud uw mediabestanden kunnen eenvoudig worden opgeslagen in de i-cloud. zodat het bedrijf uit Cupertino maakt cross-apparaat synchronisatie van e-mails, foto's, muziek, films, documenten en apps. Zeg, kunt u communiceren met een apparaat op de Apple's online dienst iCloud en gebruik deze om al haar media portfolio toegang. Mits: Man iTunes is gratis gedownload worden voor Windows. Op deze manier al uw favoriete nummers, alsmede de persoonlijke filmklassiekers zijn niet alleen altijd beschikbaar, maar ook opgeslagen in een veilige plaats. Het maakt niet uit waar je gewoon zetten - of op uw thuis-pc, in de trein of op het werk - van hun muziek is slechts een klik. Songs, kunnen audio boeken en films de ene gemakkelijk bereikbaar via de cloud of spelen na het downloaden het bestand op uw eigen apparaat. De tweede optie is nuttig als, bijvoorbeeld, buitenlandse reizen, waarbij niet altijd Fi beschikbaar is of heeft een langere vlucht voor hem. Bijzonder praktisch: ICloud maakt een notitie, op welk punt de gebruiker zijn film sessie onderbroken. Dit betekent dat u kunt podcasts, audioboeken, of onderbreken altijd films later opnieuw in te voeren precies op dit punt. Bovendien is de wolk niet uit welke inrichting de folie vervolgens wordt gezien. een downer Er zijn echter op de iCloud: iTunes slaat alleen de iTunes Store gekochte media in online opslagdienst. Deze worden ook automatisch opgeslagen na aankoop in de iWolke dus dat is mogelijk onmiddellijk, de wereldwijde toegang tot het gehele film- en muziekcollectie. Wie films die hij of anderszins verworven, wil in de iCloud muziek die hij heeft geript van oude cd te zetten, moet een mijt te betalen. Apple heeft deze zogenaamde iTunes Match service op. Voor 24,99 euro per jaar, kunnen gebruikers het gebruiken om al hun media op te slaan in de cloud, ongeacht of ze zijn gekocht bij iTunes of niet.

afspelen en beheren met iTunes voor Windows Download Music

Analoge muziek, wanordelijk CD stack, gescheurde deksel en extra muziek puinhoop op de PC, MP3-speler en Co waren gisteren. Met het downloaden van iTunes voor Windows is het hele digitale muziekverzameling op een plek. En dus breng de muziek manager om de media puinhoop: Allereerst voor Windows te downloaden iTunes gratis en installeren. Beide gaan snel en gemakkelijk ontvouwt zich in de regel. Nu slechts importeren alle bestaande muziekbestanden naar de Manager. Het digitaliseren van de oude cd-collectie maakt het programma door de manier waarop met de linker. De converter kan audio-cd's, hetzij converteren naar MP3 of AAC-formaat. Als de bestanden worden geïmporteerd, de Manager voegt automatisch alle informatie zoals artiest, titel, album titel en de albumhoes. De presentatie van de muziekcollectie kan worden gevarieerd afhankelijk van uw voorkeur. iTunes voor Windows zal ofwel een lijst op artiest, genre, albumtitel of componist en presenteerde de album art wanneer dat nodig is als een galerie. Wie houdt schakelt stijlvol tot de "Cover Flow" en flips via digitale schijf plank. Deze en soortgelijke gebruiksduur beheertaken weet je al de andere gratis programma's voor muziek management. Echter, deze manager niet alleen voorzien van een extra converter die muziek-cd's digitaliseert, kan ook met de ingebouwde brandende module naar eigen muziekverzamelingen op CD of DVD uit te bannen. Een tien-band equalizer van de freeware voltooid.

iTunes voor Windows download music management

iTunes vervangen door ingebouwde speler en playlist zijn voorzien van de DJ

Nu de gehele muziekbibliotheek is beschikbaar als beschikbaar is, maken van afspeellijsten in één van de gemakkelijkste oefeningen. Of het nu de best-of-80s mix voor uw volgende feest, een romantische afspeellijst voor een diner voor twee of de motivatie voor de volgende ronde van de opleiding. De nummers zijn te vinden in een mum van tijd en samengesteld. Wie zelfs dat is te inspannend, gewoon laten de media dienst werk voor je. De tool is dat het ook in staat om lijsten te spelen, zogenaamde "intelligent" afspeellijsten, te creëren. De software evalueert individuele nummers op basis van verschillende criteria, zoals het afspelen van frequentie, en biedt een individuele keuze van de muziek samen. Gelukkig kan het instrument, niet alleen organiseren, maar Ook alle bestaande media afspelen. Films, albums, podcasts of audioboeken zijn dus slechts een klik verwijderd. Ook voor de perfecte muzikale begeleiding zal worden verstrekt. Dus de geïntegreerde speler met de zogenaamde crossfader lied overgangen vervaagde voorzichtig in elkaar. En wie kan wederom niet beslissen op de enorme keuze aan artiesten en genres die vallen onder de verantwoordelijkheid van de Genius-functie uit. Het enige dat overblijft te doen is kies een nummer - de rest is geniaal gedaan. De functie gaat in de muziekbibliotheek op zoek naar sporen die overeenkomen met de geselecteerde. In deze stemming en het genre van liedjes te worden beschouwd. Wie houdt van de procedure, die Genius kan maken op basis van een vooraf bepaalde baan en complete afspeellijsten. Natuurlijk, iTunes probeert om de gebruiker ook te verleiden om nieuwe media te kopen door Genius stelt ook nummers uit de iTunes Store. maar deze tips kunnen zonder problemen worden genegeerd, ze zijn ook niet een groot ongemak. Kanttekening: Een innovatie die zou kunnen zijn voor Windows-gebruikers in het bijzonder de mate van belang: Sinds versie 10.5 van iTunes voor Windows downloaden zonder QuickTime. Tot nu toe heeft de installatie van de eigen media player altijd een basisvereiste zijn om te kunnen om media af te spelen van de populaire muziek management software. Die tijd is nu voorbij.

Met iTunes voor Windows te winkelen in de iTunes Store

Evenals de iTunes voor Windows Downloaden zelf, die iTunes Store steel verwijderd is gestaag gegroeid in de afgelopen jaren. Te beginnen met een bescheiden selectie van nummers en albums, de winkel biedt nu alles wat een media hart - en daarbuiten. Niet zonder reden, de winkel is nu een van de meest uitgebreide Trading platforms voor muziek, films en tv-series het net. Ondanks de brede waaier van media blijft de muziek met meer dan 37 miljoen DRM-vrije nummers de kern van de winkel. De Bladeren op artiest, nummers en albums in de database, alsmede de pre-listening muziek tracks zijn gratis voor alle gebruikers. De prijzen voor individuele nummers te verplaatsen 0,69-1,29 euro. Wie is er niet zeker met een album dat voorlopig een paar nummers en "volledige album" kan kopen via download de ontbrekende tracks. De reeds gekochte nummers zijn natuurlijk afgetrokken album aankoop bij de prijs.

iTunes voor Windows Download Store

Niet minder indrukwekkend is de selectie van films en tv-shows. Meer dan 250.000 serie en 65.000 thrillers, klassiekers, actie, liefde of horror films wachten om te worden gezien. De meeste van deze zijn overigens verkrijgbaar in HD-kwaliteit en kan ook worden gehuurd. Daarnaast kunt u bladeren door de kleurrijke repertoire van adviseurs, komedies en thrillers in vrede voor de volgende lees vakantie of trein. Plus: de iCloud suggereert dat de eBook terug naar de pagina waarop het werd verkocht. Daarnaast is de winkel biedt ook tal van podcasts en apps voor iPhone, iPad en iPod Touch - velen van hen gratis te downloaden - op. Alle media gekocht van de iTunes Store, zoals reeds vermeld, gevonden in de beschikbare iCloud. Het enige nadeel is hierbij dat de toepasselijke titel beschikbaar moeten zijn op het tijdstip van de oproep, zelfs in de winkel. Je zou willen inspiratie in zijn expeditie van verschillende hitlijsten en grafieken. Misschien wel een van de meest populaire films of film nieuwigheden is de juiste keuze voor de volgende film avond met vrienden daar. Misschien is er ook de volgende catchy onder meistgedownloadeten nummers of albums. Of de huidige App van de week is de nieuwe favoriete toepassing.

Gratis op te voeden met iTunes U

Een relatief nieuwe categorie in de iTunes Store is het gebied "ITunes U". Dit is een soort van "leren", waarin een multimedia-aanbod uit diverse musea, universiteiten en andere culturele instellingen worden aangeboden. Wie een keer wil om deel te nemen in welke vorm ontwikkelen of een nieuwe taal leren, vindt het hier. De selectie varieert van cursussen, lezingen, discussies van materialen op verschillende gebieden van kennis. De kroning: All De inhoud wordt gratis verstrekt. Dus enige vereiste voor personal training is alleen het downloaden van iTunes voor Windows. By the way: iTunes U is, onder andere interessant voor leerkrachten en docenten. Alle relevante inhoud van de instructie kan worden samengevoegd op het platform en het toegankelijk maken voor iedereen. Leraren kunnen invoeren of haar huiswerk met bindende deadlines er maken lesmateriaal beschikbaar. Studenten kunnen afvinken voltooide taken, notities nemen, op elk gewenst moment selectief toegang leerinhoud. Aldus bepaalde plaatsen met iTunesU onder meer kan worden geïdentificeerd in het materiaal (een specifieke pagina van een boek) waaraan de leerling wordt dan uitgevoerd tijdens de opening van het materiaal.

iTunes blijft evolueren

Nieuw van iTunes 11.1 iTunes is radio. Dit werkt net als Spotify en bevat ook meer dan 200 officiële radiostation en tal van nummers uit de iTunes Store. Tot nu toe, de radio is echter alleen beschikbaar in de Amerikaanse versie. Als het klaar is in Duitsland, is nog niet bekend.

Let op:De media manager kan als optioneel voor Windows 32-bit of 64-bits gedownload worden.

Meer spannende informatie over iTunes is hier beschikbaar:

 • Verwijder iTunes-account
 • iTunes backup
 • iTunes Ondersteuning
 • Software Goodbye: Verwijder iTunes
 • iTunes server
 • iTunes card korting
 • iTunes login: login gemakkelijk gemaakt
 • iTunes Bonus kopen en inwisselen
 • Verbinding met iTunes Store onmogelijk - wat te doen?
 • iTunes voor Windows
 • gebruik maken van iTunes zonder een credit card: Vind het!