Opladen Blau.de: Sun & het zal handmatig automatisch werken

Iedereen die een prepaid tarief gebruikt, moet zijn evenwicht in het achterhoofd te houden. hier leren welke opties u moet deposito's bij te zijn opladen Blau.de en weiterquasseln!

De Mobilfunkdiscounter Blau.de biedt zowel prepaid verschillende aanbiedingen en tarieven met contractuele verplichtingen. Beide versies kunnen eenvoudig worden beheerd met het downloaden van de blauwe app en gecontroleerd. Wie kiest voor de prepaid-versie, maar vroeg of laat zijn krediet in rekening brengen. Voor deze, de mobiele operator biedt een scala aan mogelijkheden.

opladen Blau.deAirtime bij Blau.de - handmatig of automatisch

Airtime op Blau.de: automatische vs. handmatig

Blau.de fundamenteel verschillend tussen de handmatige en automatische opladen. Wie rekent altijd met de hand houdt de kosten altijd in een oogopslag. De automatische afschrijving heeft het voordeel dat daarmee geen meer inspanning. Wat je ook kiest, elk zelf is up - vooral omdat u de instellingen op elk gewenst moment en comfortabel slapen weer kan veranderen.

Airtime bij Blau.de handmatig

Een manier om te komen tot een nieuw evenwicht, de handleiding opladen. Gelukkig werkt in een paar stappen. Bovendien, de geboekte waarde is binnen een paar minuten (meestal aan het uiterlijk na een kwart van een uur) zijn beschikbaar. Dit is mogelijk om handmatig laden op drie manieren:

1. credit bijvullen Aufladekarten:

De Aufladekarten zijn verkrijgbaar in diverse winkels, tankstations of in O2 winkels. De gebruiker kan bewegen tussen de waarden: kiezen voor 15, 25 en 30 euro. De vouchers zijn voorzien van een multi-cijferige code in die u deze vier opties voor het gratis kunt inwisselen:

 • via App
 • In de online sector
 • Over de smart phone speed dial: 1158
 • SMS met de code om de 23000

Blau.de lading onlineIn het Account gebied, de credit online opladen

2. Opladen via app of online sector:

Bovendien kan de gebruiker op te laden op de blauwe app of de online klant deposito's bij zijn Blau.de met een paar klikken. Dit vereist dat een bank of creditcard wordt gestort op de rekening gebied. De hoeveelheid kan vrij worden bepaald. Wie heeft de beller-ID-functie is ingeschakeld kan een directe lading op de 1158 speed dial veroorzaken

Beperking: Het krediet kan niet hoger zijn dan de waarde van 200 euro.

3. Overdracht en ATM:

Een derde, maar minder praktische optie is op te laden via overschrijving op de Blau.de rekening. Totdat het geld, maar dan is er, het duurt ongeveer 5 dagen - een snellere toegang blijft dus links onbeheerd achter.

Dit zijn de accountgegevens:

 • Receiver: blauw draagbare radio GmbH
 • Rekeningnummer: 1590900
 • BLZ: 47840065
 • IBAN: DE96 4784 0065 0159 0900 00
 • BIC / SWIFT Code: COBADEFFXXX
 • Bank: Commerzbank Guetersloh
 • Usage: Geef het aantal

Automatisch opladen bij Blau.de

is veel comfortabeler aan de andere kant, als je niet langer zorgen te maken over die ene activa bezit. Zo kunnen klanten het saldo aan Blau.de automatisch op te laden. Het decor wordt uitgevoerd op de rekening worden uitgevoerd online een keer.

Blau.de automatisch opstartenIn het Account gebied, kan het automatisch opladen worden ingesteldDeze twee opties zijn beschikbaar:

 • a) Het bepaalt elke waarde die niet mag worden overschreden, en het saldo wordt automatisch gevuld.
 • b) De gebruiker kan bepalen dat een bepaalde waarde maandelijks (altijd overgedragen op de rekening van de eerste van de maand).

Of het nu een Allnet Flat aangeboden bau.de waard, de volgende clip probeert op te helderen:

map
Adblock
detector