Blau.de ingelogd: Snelle hulp bij registratie problemen 2023

Blau.de ingelogd: Snelle hulp bij registratie problemen

na de Blau.de Inloggen zijn klanten tal van functies met betrekking tot de beschikbare tarief. Gewoon dom wanneer de applicatie niet werkt!

Trouw aan het motto “Less Bla – meer blue” kunnen alle essentiële instellingen te beheren zonder franje duidelijk online klanten van de mobiele operator. Als alternatief kunnen bepaalde gebruikers van de kleur geaccentueerd dienst registreren na het downloaden van de blauwe app mobiel of direct op de site. Blau.de overigens behoort tot Telefónica Duitsland, een bedrijf waaraan nu ook O2, basis en simyo behoren.

Blau.de Login: Vinden

De applicatie is eigenlijk heel simpel. Na het bellen van de site of het openen van de toepassing het dialoogvenster login verschijnt onmiddellijk. Hier moet alleen het gsm-nummer en het opgegeven wachtwoord worden ingevoerd en het proces zal worden afgerond met login.

Blau.de InloggenDe Blau.de Inloggen is eigenlijk heel simpel. (Foto: Telefónica Germany GmbH & Co. OHG)

Als de Blau.de login niet werkt, die kunnen worden twee redenen: ten eerste moet je registreren met behulp van de dienst; Ten tweede kan de ingevoerde gegevens onjuist zijn. Zoals men verder in beide gevallen.

De juiste referenties

Bij het invoeren van het telefoonnummer, kan het snel leiden tot een aantal Dreher. De beste manier om opnieuw in te voeren herhaald. Een vaak opkomende bron van fouten in wachtwoorden (vooral op de computer) is een geactiveerde Caps Lock-toets. Voer vervolgens uw wachtwoord, dat is geheel in hoofdletters en het wordt niet herkend als correct. In dit geval kan deze sleutel te annuleren en voer het wachtwoord opnieuw in. Als dit niet het geval is, in de volgende stap, een nieuw wachtwoord kan worden aangevraagd. Om dit te selecteren onder de inlogpagina te doen, selecteert u Wachtwoord vergeten? out. Gebruikers die tijdens de registratie een e-mail adres gedeponeerd kan worden een link naar dit. Dit moet dan worden opgeroepen en op de pagina die opent een nieuw wachtwoord in te stellen.

  Tijdig op de hoogte tarieven met Blau.de: Hoe

Blau.de Inloggen E-Mailhet wachtwoord resetten. (Foto: Telefónica Germany GmbH & Co. OHG)

Een beetje ingewikkelder is de prioriteit als er geen e-mailadres niet is opgegeven. In dit geval is het resetten van het wachtwoord wordt uitgevoerd door de mobiele telefoonnummer en PUK uitgevoerd. De PUK-code is een aanvulling op de PIN Unlock sleutel van de SIM-kaart. Blau.de klanten vinden de PUK in de begeleidende brief dat de SIM-kaart begeleid. Naar aanleiding van een nieuw wachtwoord kan gemakkelijk worden verholpen.

Blau.de Inloggen PUKDe juiste referenties. (Foto: Telefónica Germany GmbH & Co. OHG)

Registratie bedrijven op Blau.de

Voor een succesvolle login Blau.de vooraf registratie vereist. Dit gebeurt in principe vergelijkbaar met het aanvragen van een nieuw wachtwoord zonder opgeslagen e-mail adres. Eerst wordt de website of de app geopend en na de optie Wachtwoord vergeten? geselecteerd. zowel op de mobiele telefoon en de SIM-kaart die behoren tot de PUK zijn vereist voor binnenkomst. Beide worden nu in de juiste velden worden ingevoerd en bevestigd geef de operatie met een wachtwoord. Dit opent een nieuw dialoogvenster waar een nieuw wachtwoord kan worden ingevoerd. Na het voltooien van de registratie krijgen gebruikers direct toegang tot alle aanbiedingen van Blau.de. Deze omvatten het beheer van collectieve en opties handige update uw informatie of query het krediet of de laatste rekeningen.

De huidige commerciële vob Blau.de:

map