Tijdig op de hoogte tarieven met Blau.de: Hoe

Tijdig op de hoogte tarieven met Blau.de: Hoe

Men moet in ieder geval beëindigen Blau.de? We laten zien wat te doen met de verschillende tarief opties. Schakel nu over slimme en moeiteloos naar een andere serviceprovider.

Blau.de is een handelsmerk van Telefónica Duitsland, de verschillende tariefformules aanbieden – inclusief inschrijvingen met en zonder contract. Alle klanten kunnen over hun tarief te bekijken via de gratis download van de blauwe app handig en te beheren. Alleen aan de kaak stellen, zodat dat niet werkt!

beëindigen Blau.deZoals je kunt opzeggen Blau.de hangt af van het tarief

annuleren tarief bij Blau.de – Wanneer is het nodig?

Of men nodig heeft om een ​​officieel bericht te maken of niet, hangt af van het merk van Blue tarief. Er is dus een uitzondering, waar geen aandacht nodig is. Het onderscheid in direct verband met de splitsing van de smartphone tarieven en prepaid tarieven. Zeg, de prepaid plannen hoeven niet te worden beëindigd.

Stoppen met Prepaid tarieven

Dus als je de prepaid SIM-kaart bij Blau.de hebben gekocht en gebruikt nu de 9 cent tarief, moet elke annulering niet te maken. Zo wordt de SIM-kaart automatisch uitgeschakeld na de periode van activiteit. Om erachter te komen hoe het is met de duur van die periode, heb je twee opties:

  • U hebt toegang tot deze informatie via My blue. Dit werkt op de app of online.
  • Als alternatief, om de snelheid dial 1155 te kiezen en krijgt de datum voor de deactivering.

Blau.de periode activiteit te beëindigenHoe lang zal de Prepaid actief is, kunt u lezen in Blau.de accountgebied

OPMERKING: Als u nog krediet in hun Blau.de account kan uitbetalen deze cursus. Hiervoor moet de gebruiker alleen een informele e-mail te sturen naar [email protected]

Blau.de contracten met een looptijd beëindigen

Contracten met een looptijd van één moeten echter beëindigen op Blau.de. Dus Dit omvat activiteiten zoals de Smart L, M, of all-in tarieven met 24 maanden contractperiode en het internet Flat met een looptijd. Contracten met een contract van 2 jaar automatisch verlengd voor nog eens 12 maanden, indien het contract niet op tijd beëindigd. Dit geldt voor na 2014/01/08 gesloten contracten; oudere contracten worden verlengd met 6 maanden.
In keer dat Allnet contracten die moet worden afgesloten tot 3 maanden voor het einde van de minimale contractperiode betekent in dit geval; met slimme en surfen Flats is 4 weken.

De aankondiging moet schriftelijk, per e-mail naar [email protected], fax of per post naar het volgende adres:

  • Telefónica Germany GmbH & Co. OHG
  • Riga Straße 9
  • 17493 Greifswald

de overeenkomst zonder AllnetFlat ontbinden

De AllnetFlat zonder contract is nog een uitzondering, waar het een beetje anders. Als u geboekt moet dit tarief dit beëindigen op Blau.de – ook al heeft hij geen minimale termijn. Dus, zal deze overeenkomst altijd met een maand verlengd, als het niet is voltooid. De opzegtermijn is 4 weken en de oproeping moet ook schriftelijk worden ingediend.

map